Termék státusza
Ár
5 840 Ft - 42 490 Ft
Kategóriák*
Ajánlott korosztály*
Nem*
Téma szerint*
Hányan játszhatják?*
Fejlesztési terület*

Kültéri fa játékok

Mi azt valljuk, nem lehet elég időt tölteni a szabadban! A gyerekek ne a tévét, laptopot, tabletet és telefont bámulva és nyomkodva a képernyő előtt nőjenek fel, hanem irány az udvar, a természet és a kültéri fa játékok!
A természet persze önmagában is rengeteg játék- és tanulási lehetőséget rejt magában, azért szívesen adunk tippeket, mit lehet még csinálni odakinn. És ha mindezt kerti fa játékokkal kívánjuk megvalósítani, arra is van mód! Gyere, nézz szét kínálatunkban!

Tovább

Irány a szabad levegő: kültéri fajátékok kicsiknek és nagyoknak

Ha kerti fa játékok, akkor hinta! Szinte minden gyerek szeret hintázni. Az általunk kínált fa hinta esztétikus, kényelmes, és szinte felszállhatnak vele az égig az ovisok, mint Maszat!

Egészen pici kortól kisiskolás korig érdekli a gyerekeket a homokozó. A homokozó a szerepjátékok fontos helyszíne: lehet itt sütni-főzni, de várat, alagutat építeni is. A homokozás kicsit másképp is megvalósítható. Ehhez nyújt segítséget Homokozó asztalunkamely egy fakeretbe rögzített törhetetlen üvegből (írókával, mágneses rajzolóval, 3 féle fésűvel, 1 adag homokkal) áll. Ha valami különlegesre vágysz, ami fejleszti a vizuális készséget, képzelőerőt, fantáziát, önbizalmat ad, növeli az alkotókedvet, akkor ez a kültéri fajáték a legjobb választás.

babzsák dobójáték egy ügyességi kültéri fa játék óvodásoknak. A játékosoknak pontot kell szerezniük, azzal, hogy a kis babzsákokat átdobják a kis háromszögeken. A különböző színű háromszögek más-más pontokat jelentenek. A céltábla háromszög elemeiből több forma is kirakható és variálható. FSC minősített fajáték. A termék természetesen eleget tesz a környezettudatos és társadalmilag felelős gyártás feltételeinek. 

Kerti fa játékok gyerekeknek - karácsonyi ajándékötlet

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni. Miért is ne választhatnál egy kültéri fajátékot? A tavasz máris itt van...

  • A népszerű játékok karácsonyi ajándékba játékkategóriák segítségével webáruházunk legkedveltebb, legtöbb vásárlónk által választott TOP játékait, ajándékait, legnépszerűbb játékait válogattuk össze, korcsoportok szerint válogatva.
  • További fa játék ajándék ötleteket, ajándékozási tippeket találhatsz a blogunkban.

Tovább