Fa játékkonyha

A sütés-főzés bizony minden gyermek kedvence. Ők is szeretnének olyan finom ételeket és süteményeket készíteni, mint a szüleik. Miért is ne tehetné ezt, mondjuk egy minőségi fa játékkonyhával? Sütő, mikró, kávéfőző, étkészlet, kenyérpirító, mixer... szinte bármilyen eszköz elérhető a fa játékkonyha kiegészítők között, amivel teljessé tehetitek az élményt. A hétköznapi sütés-főzés mellett akár éttermeset is játszhattok! Te megrendeled a kedvenc fogásodat, gyermeked pedig elkészíti azt a fa játék konyhájában. Görgess lejjebb és nézz szét áruházunkban!

Tovább

Fa játékkonyha: az egyik legjobb gyerekjáték

A legtöbb kisgyerek szívesen segít a szüleinek a konyhában, és örömmel süt-főz saját játéktűzhelyén, fa játékkonyhájában, játék élelmiszerekkel. Ehhez játékmérlegen le tudja mérni az előírt mennyiséget. Szükséges lehet még kenyérpirító, vágódeszka, mixergép vagy turmixgép is a finom ebédhez/vacsorához. Ha elkészülnek a szeletelhető húsok vagy a  gyümölcssaláta, illetve az epres kocka és a svájci tekercs sütemények, akkor a süteményes tálalón vagy a muffinos tálon fel lehet őket szolgálni. 

Szinte hihetetlen, de tényleg minden konyhai eszközre van fa játék alternatíva.

Fa játékkonyha kiegészítők – a tökéletes élményért

A fa gyerek konyha akkor lesz igazán tökéletes (és gyermekünk is akkor fog vele igazán sokat játszani), ha érdekes és kreatív fa játékkonyha kiegészítőkkel dobod fel az alap csomagot. 

Kezdjük a sort a fa élelmiszerekkel. Ezek nélkül aligha lehet beszélni fa konyhai játékokról – ez az origó. Természetesen itt is 100%-ig biztonságos játékokra gondolunk: fa vágható gyümölcsök, szeletelhető fa zöldségek, fa torták, fa szendvicsek vagy akár egy fa pizza vagy hamburger.

Mi az, amit anyuka és apuka is imád? A kávé! Garantáljuk, hogy gyermeked pedig imádni fogja a saját fa kávéfőzőjét. Amikor anya és apa lefőzi a kedvenc italát, a gyermekünk megcsinálja ugyanezt, a saját fa kiskonyhájában.

Egy fa játék konyhából nem hiányozhatnak a fa teáskészletek és étkészletek sem. Ezek nélkül aligha lesz teljes a berendezés. Szerencsére minden stílusban és méretben találsz minőségi darabokat (fiúknak és lányoknak egyaránt!).

Ha pedig a maximalizmusra hajtasz, érdemes beszerezni egy fa kenyérpirítót vagy fa mixert is.

Játék ötletek a fa gyerek konyhához

  • Éttermes játék: gyermekünk a pincér/szakács, aki felveszi a rendelésünket és elkészíti a kedvenc fogásunkat. Érdemes legalább 4-5 fogással készülni, mert sorra fognak érkezni a finomságok.
  • Cukrászdás játék: szinte ugyanaz, mint az éttermes játék, csak édeségekkel (tortával, fagyival, süteményekkel és finom italokkal)
  • Párhuzamos sütés-főzés: amikor éppen a másnapi ebédet készíted a konyhában, gyermeked elkészítheti ugyanezt a saját fa játékkonyhájában. Ugyanazok a lépések, alapanyagok és eszközök. 

A kreativitás határtalan, szinte bármilyen játék elképzelhető egy megfelelően felszerelt fa játék konyhával.

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni. Miért is ne ajándékozhatnál egy minőségi fa játékkonyhát, avagy fa kiskonyhát?

  • A népszerű játékok karácsonyi ajándékba játékkategóriák segítségével webáruházunk legkedveltebb, legtöbb vásárlónk által választott TOP játékait, ajándékait, legnépszerűbb játékait válogattuk össze, korcsoportok szerint válogatva.
  • További ajándék ötleteket, ajándékozási tippeket találhatsz a blogunkban.
Tovább