Termék státusza
Ár
729 Ft - 33 990 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Téma szerint
Hányan játszhatják?
Fejlesztési terület

Fa vonat, vasút szett

Minden kisgyermeket lenyűgőz a hatalmas vonatok látványa, szinte kivétel nélkül imádják nézni az elsuhanó vasparipákat. A különböző fa vonatokkal és fa vasút szettekkel ezt az élményt elhozhatjuk a játszószobába is. Építsetek fel egy vasúthálózatot, ahol a fa vonatok egymást váltják. De akár vasutasat is játszhattok - csak a képzelet szab határt. A különböző fa vonat szettek akár 60-80 darabból is állhatnak, ami gyakorlatilag végtelen variációt tesz lehetővé gyerkőcünk esetében. Görgess lejjebb a teljes kínálatért!

Tovább

Minden gyermek kedvence: fa vonat és vasút szettek

Aligha mondunk újat azzal, hogy szinte minden gyermek imádja a vonatokat. Hatalmas, nehéz vasjárművek („sihuhú-k”) amik szó szerint lenyűgözik a kicsiket. Ebből következik, hogy a fa vonatok vagy fa vasút szettek éppoly nagy kedvenccé váltak az elmúlt időszakban. 

Az egészen kicsi korosztály számára még egyszerűbb, kevés darabból álló fa vonat szetteket javaslunk, majd ahogy nőnek fel, úgy érdemes növelni a hozzá tartozó kiegészítők számát.

A Játékliget webáruházban a fajátékok között számos fa vasút játék közül válogathatsz.

Fa vasút kiegészítők: mit tartalmaznak a szettek?

Minden játék a részletei miatt lesz igazán jó. Ezért javasoljuk, hogy már eleve egy több darabos fa vonat szettel lepd meg gyermekedet, unokádat. Egy szettben ugyanis minden megtalálható, ami az önfeledt játékhoz kellhet. 

Leggyakoribb fa vasút kiegészítők:

  • mozdonyok
  • szerelvények
  • sínpálya
  • állomások
  • jelzőlámpák
  • sorompók
  • kocsiszínek
  • stb.

Persze ezeket a kiegészítők utólag is meg lehet vásárolni, ahogy nagyobb lesz a gyermek.

A legjobb az egészben, hogy a fa vonat egy igazán változatos játék: millió variáció létezik a különböző kiegészítőkkel, így minden játék teljesen egyedi lesz.

Mit fejleszt a fa vonat?

Bár kevesen vásárolják kifejezetten készségfejlesztő hatásaiért a fa vonat szetteket, valójában kiváló finommotorikát fejlesztő játék. Eleve a szett összeépítése, a különböző elemek összecsatlakoztása is már fejleszti az óvodás gyermek képeségeit, de játék közben is szükség lesz a finom mozdulatokra. 

Leginkább mégis a logikát fejleszti. A különböző sínpályák összecsatlakoztatása, majd a vonat „útvonalának” megtervezése fejlett logikát igényel. Persze a kezdetekben még a néhány darabos kiegészítők miatt a legtöbb gyermeknek ez nem fog problémát jelenteni. Ahogy fejlődik, úgy érdemes egyre több és bonyolultabb kiegészítőket venni hozzá.

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni. Miért is ne ajándékozhatnál egy minőségi favonatot vagy fa vasút készletet?

  • A népszerű játékok karácsonyi ajándékba játékkategóriák segítségével webáruházunk legkedveltebb, legtöbb vásárlónk által választott TOP játékait, ajándékait, legnépszerűbb játékait válogattuk össze, korcsoportok szerint válogatva.
  • További ajándék ötleteket, ajándékozási tippeket találhatsz a blogunkban.
Tovább