Termék státusza
Ár
2 989 Ft - 18 490 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Téma szerint
Hányan játszhatják?
Fejlesztési terület

Fa puzzle, kirakó

Minden gyermek életében fontos szerepet játszanak a fa puzzle-ök és fa kirakók. Amellett, hogy rendkívül szórakoztatóak, fejlesztik a gyermek kreativitását és térlátását. Ha a szülők is bekapcsolódnak a játékba, felejthetetlen családi élményt teremthetünk. Kifejezetten népszerűek a formaillesztő fa puzzle-ök és fogantyús puzzle-ök, de a fa kirakó kockákért is nagy a kereslet. Fontos, hogy mindig a gyermek aktuális fejlettségi szintjéhez válasszunk játékot, így okozunk igazán maradandó élményt az életében. Görgess lejjebb és nézz szét fa puzzle kínálatunkban!
Tovább

Fa puzzle-k és kirakók minden korosztálynak

A fa puzzle-ök és fa kirakók szinte bármely korosztálynak nagyszerű időtöltést jelent. Na persze nem ugyanazzal a játékkal fog játszani egy 2 éves és 14 éves gyermek, de mindkét játékot a fa puzzle-ök közé soroljuk. Miről is van szó? 

A legkisebb korosztálynak (1-2 éves) a formaillesztő fa puzzle-öket és fogantyús puzzle-öket ajánljuk. Ezek többnyire olyan egyszerű, de izgalmas játékok, amivel a kicsik hosszú ideig ellesznek. Gyakorlatilag a készségfejlesztő játékok egyik alapvető eszköze.

A nagyobbaknak már kezdetleges fa kirakó játékokat ajánlunk, amik többnyire még csak néhány, legfeljebb pár tucat darabosak. Ezek már fejlettebb gondolkodást igényelnek, így ideálisak a 3-6 éves korosztály számára.

A fa kirakók következő szintje a kisiskolásoknak szóló, már-már igen komplex játékok. Akár több száz darabból álló, igényes és fejlett gondolkodást igénylő játékok ezek.

A legkomplexebb, akár 3D makettszerű, több száz vagy akár ezer darabos fa puzzle-ök már a tinédzsereknek szólnak. Igazi különlegességek, amik utána jól mutatnak a szekrény tetején vagy a tanulóasztalon.

Igazi családi program fa puzzle-ökkel játszani

Ha a fajátékok tárházát nézzük, a fa puzzle és fa kirakó kínálat igazán sokszínű. Ezek tipikusan olyan játékok, amikbe a szülők is be tudnak csatlakozni. 

Bizonyos fejlettségi szint felett már a szülőknek is izgalmas szórakozást nyújtanak, ami páratlan családi élményt képes nyújtani. Akár karácsonykor, akár nyaralás közben vesszük elő a fa kirakókat, mindig boldog percekkel töltődünk fel.

Miért jó játszani a fa kirakókkal?

Amellett, hogy kiváló készségfejlesztő játékok, persze a szórakozás miatt is igazán népszerűek a fa puzzle-ök és kirakók. Ugyanakkor ne feledkezzünk meg a stresszoldó szerepükről sem. 

Álljunk meg egy pillanatra: stresszoldás? A 6-8-10-12 éves gyermekeknél? Képzeld el, igen!

Persze ez a stressz nem olyan, mint amit mi szülőként tapasztalunk. Ez jóval inkább csak felgyülemlett új ingerek, amiket érdemes levezetni már egészen kis korban. Gondoljunk csak bele, mennyi új inger éri gyermekünket iskolakezdéskor vagy esetleg egy új osztályba kerüléskor?

Ezeket az új ingereket (és az általa okozott „stresszt”) otthon tudja levezetni gyermekünk, amire tökéletesen alkalmasak a fa puzzle játékok. Imádni fogja!

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni. Miért is ne ajándékozhatnál egy minőségi fa kirakót vagy puzzle-t?

  • A népszerű játékok karácsonyi ajándékba játékkategóriák segítségével webáruházunk legkedveltebb, legtöbb vásárlónk által választott TOP játékait, ajándékait, legnépszerűbb játékait válogattuk össze, korcsoportok szerint válogatva.
  • További ajándék ötleteket, ajándékozási tippeket találhatsz a blogunkban.
Tovább