Termék státusza
Ár
2 099 Ft - 33 490 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Téma szerint
Fejlesztési terület

Fa autó, autópálya, parkolóház

Minden gyermek kedvenc játéka a fa autó, ami egészen kis korától kezdve elkíséri őt az iskolás évekig. Persze leggyakrabban a fiúk kedvence, de a lányok is imádják a tologatható, húzható fa játék autókat. Az élmény akkor lesz teljes, ha a járműpark kiegészül egy fa autópályával, esetleg fa parkolóházzal is - garantált az önfeledt szórakozás. Mindezek mellett a gyermek finommotorikai képességei is fejleszthetők ezekkel a csodás játékokkal. Görgess lejjebb a teljes fa autó kínálatért!

Tovább

Fa autók, fa autópályák és fa parkolóházak széles tárháza

Minden gyermek imádja a fa játék autókat, függetlenül attól, hogy kisfiúról vagy kislányról beszélünk. Sokan nem szeretnek vásárolni játékautókat kislányoknak, pedig ennek semmi alapja. A kislányokat ugyanúgy érdekelheti az autók világa, mint a fiúkat – ebben semmi meglepő nincsen. 

Milyen fa járműveket és kiegészítőket találsz a Játékliget webáruházban?

 • fa autó
 • fa motor
 • fa busz
 • fa autópálya
 • fa játék garázs
 • fa parkolóház
 • fa munkagépek
 • fa kamionok
 • fa rendőr-, mentő- és tűzoltóautók
 • egyéb fa autó kiegészítők

Garantáljuk, hogy nálunk mindent megtalálsz, amire egy kisgyermek vágyhat!

Játék ötletek fa autókkal

Tipikusan azokról a termékekről beszélünk, amihez tényleg csak elég egy szőnyeg, esetleg parketta és maga a fa játékautó. Ennyi és semmi több – garantált órák hosszon át tartóönfeledt szórakozás veszi kezdetét.

Persze a fajáték-élményt lehet fokozni.

Egy fa autópályával lemodellezhetjük bármelyik autópálya hétvégi forgalmát. Csinálhatunk forgalmi dugót, például egy baleset miatt – jöhet a mentőautó és a rendőrautó, ami megmenti a dugóban várakozókat!

Az igazán nagy mulatságok egy fa játék parkolóházzal kezdődnek. Rengeteg autó – kevés parkolóhely: hogyan oldjuk meg a problémát? Melyik autó hova parkolhat? Esetleg megidézzük az autós filmek klasszikusait és versenyt rendezünk a fa parkolóházban? Miért is ne!

A kreativitás határtalan, amihez a különböző fa autók tökéletesen illenek. Válaszd ki a legjobb darabokat! 

Közlekedési szabályok ismertetése fa autókkal

Óvodás kor környékén eljön az ideje a különböző közlekedési szabályok ismertetésének. Persze ennek a legjobb módja, ha valóban ki is megyünk az utcára és ott magyarázzuk el gyermekünket pontosan mi mit jelent és mire kell odafigyelni.

De mi lenne, ha nulladik lépésként ezt már otthon begyakorolnánk? A fa játék autók adottak, még parkolóház és autópálya is beszerezhető. Már csak néhány utcát kell kialakítani zebrákkal és járdákkal és máris kezdődhet a mókával egybekötött edukáció.

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni. Miért is ne ajándékozhatnál egy minőségi fa autót vagy fa játék autó kiegészítőt?

 • A népszerű játékok karácsonyi ajándékba játékkategóriák segítségével webáruházunk legkedveltebb, legtöbb vásárlónk által választott TOP játékait, ajándékait, legnépszerűbb játékait válogattuk össze, korcsoportok szerint válogatva.
 • További ajándék ötleteket, ajándékozási tippeket találhatsz a blogunkban.
Tovább