Termék státusza
Ár
5 490 Ft - 18 491 Ft
Kategóriák*
Ajánlott korosztály*
Nem*
Téma szerint*
Hányan játszhatják?*
Fejlesztési terület*

Fa építőjátékok, építőkockák

A fa építőjátékok számtalan képességet fejlesztenek: motorikus mozgást, koordinációt, kreativitást, jó hatással vannak a gyermekek fizikai, mentális és szociális készségeire. Ráadásul népszerűbbek, mint valaha. Szülők, gyerekek egyaránt szeretik a természetes anyagból készült játékokat, legyen az natúr fa építőkocka vagy színes fa építőjáték. Mindenkit szórakoztatnak, a legkisebbektől a legnagyobbakig. Ráadásul a fa tartósságának köszönhetően évtizedekig használható marad. Gyere, válassz Te is magadnak kínálatunkból!

Tovább

Fa építőjátékokkal az önfeledt pillanatokért

Kínálatunkban, ahogy más termékek esetében is, itt is a valamilyen okból különleges, az átlagostól picit eltérő, nemcsak szép, de fejlesztő fa játékok kaptak helyet. Nincs ez másképp a fa építőjátékok és építőkockák esetében sem: 

  • toronyépítő fajátékok
  • geometriai formák
  • natúr fa építő kockák
  • hajlékony fa építőjátékok
  • formarakosgató játékok
  • Montessori tornyok
  • nagyméretű fa építőkockák

Fa szivárvány építők

Legler kétféle méretű szivárvány fa építőjátékot is forgalmaz, mindkettőt megtalálhatod nálunk. Mindegyik több ívből áll, mindkettő fejleszti a finommotorikát, forma- szín és minta felismerést. A Little Dutch is készített, a tőlük már megszokott csodálatos pasztell színű, emellett gyönyörű halványkék, illetve visszafogott halvány rózsaszín színű, 8 ívből álló szivárványépítőt. Nemcsak szórakoztató és fejlesztő játékokról van szó, hanem a gyerekszoba díszei is lehetnek. Tökéletesen megfelelnek a Montessori pedagógia alapelveinek.

Fa építőjáték szettek, fa várépítők

Kínálatunkban megtalálod a 100 darabos natúr, 49 darabos Macis, Totem rakosgató, a Label-label 50 darabos kék, zöld, Little Dutch 50 darabos kék, illetve a Pure&Nature építőkocka készletet, amely inkább a kicsiket varázsolják el, bár még a nagyobbak is elő-előveszik ezeket a játékokat. Mivel időtállóak, hosszú ideig velünk maradhatnak.

Logi-vár fa építőjáték a kicsit nagyobbak számára lehet érdekes. Az építőjáték 5 alkatrész típust tartalmaz, különböző méretű gerendákat és tűzfalakat, melyek egymással kompatibilisek, összeépíthetőek. Rengeteg minden építhető belőle: házak, várak, babaházba bútor szerepjátékhoz, járművek stb. Szuper kis fajáték.

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

  • népszerű játékok karácsonyi ajándékba játékkategóriák segítségével webáruházunk legkedveltebb, legtöbb vásárlónk által választott TOP játékait, ajándékait, legnépszerűbb játékait válogattuk össze, korcsoportok szerint válogatva.
  • További ajándék ötleteket, ajándékozási tippeket találhatsz a blogunkban.


Tovább