Termék státusza
Ár
3 930 Ft - 17 751 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Téma szerint
Hányan játszhatják?
Fejlesztési terület

Fa fűzős játékok

A fa fűzős játékok az egyik legkomplexebb készségfejlesztő játékok közé tartoznak. Elsősorban a finommotorikát fejlesztik, de a koncentrálóképességre is jótékony hatással vannak. A fa fűzős játékokkal a helyes ceruzatartás is elősegíthető, ami kiemelten fontos terület a gyermek iskolás évei előtt. Kevesen tudják, de a fűzhető fa játékok a szemre és látásra is jó hatással vannak, így amennyiben szemüveges a gyerkőcünk, kifejezetten ajánlott beszerezni egy szép darabot. Görgess lejjebb a teljes kínálatért!

Tovább

Készségfejlesztő játékok legjava: fa fűzős játékok

A fa fűzős játékok talán a legnépszerűbb és a legrégebben használt készségfejlesztő játékok közé tartoznak. Már nagyszüleink, sőt dédszüleink is játszottak ilyenekkel gyerekkorukban, persze akkor még nem léteztek ilyen szép és részletes modellek – jóformán házi készítésű fűzős játékokkal játszottak. 

Nyilván az oka is megvan annak, miért olyan népszerűek a fűzhető fa játékok:

  • Finommotorika: a különböző nehézségű játékok kiválóan fejlesztik a gyermekek finommotorikai képességeit és a kézügyességét. Érdemes a fejlettségi szinthez megfelelő darabot választani.
  • Kreativitás: a fa fűzős játékok fejlesztik a gyermek kreativitását. A különböző színek és formák segítségével változatos variációkat lehet létrehozni.
  • Látás: a szemüveges gyermekek számára kifejezetten ajánlott megfelelő nehézségű fa fűzős játékokat vásárolni, hiszen csodásan fejleszti a látást és javítja a gyenge szemeket.

Persze érdemes egy kis időt eltölteni a megfelelő fa játék kiválasztásával, nincs ez máshogy a fűzős játékokkal sem.

Nem minden gyermek rajong a kreativitást és kézügyességet igénylő játékokért. Ennek a legtöbbször az az oka, hogy nem megfelelő fejlettségi szintet választottunk. Ha gyermekünk még korából adódóan fejletlen egy adott játékhoz, akkor érdemes várni azzal a játékkal és az átmeneti időben egy egyszerűbb, a korához jobban igazodó fa fűzős játékot beszerezni.

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni. Miért is ne ajándékozhatnál egy minőségi fa fűzős játékot?

  • A népszerű játékok karácsonyi ajándékba játékkategóriák segítségével webáruházunk legkedveltebb, legtöbb vásárlónk által választott TOP játékait, ajándékait, legnépszerűbb játékait válogattuk össze, korcsoportok szerint válogatva.
  • További ajándék ötleteket, ajándékozási tippeket találhatsz a blogunkban.
Tovább