Termék státusza
Ár
2 489 Ft - 21 600 Ft
Kategóriák*
Ajánlott korosztály*
Nem*
Téma szerint*
Mesehős*
Hányan játszhatják?*
Fejlesztési terület*

Fa társasjátékok

Ha fejlesztő játék, társasjáték, akkor Játékliget! Ha minőségi, fa társasjátékot szeretne, akkor is a legjobb helyen van. A fa a legtermészetesebb anyag, amiből játék készülhet, időtálló, gyönyörű. Fa társasjátékaink minden esetben kiváló minőségűek, és nemcsak szépek, szórakoztatóak, de fejlesztenek is. Vedd körül magadat és gyermekedet minőségi játékokkal. Nem fogod megbánni.

Nézz szét kínálatunkban, találj rá a Neked valóra!

Tovább

Fa társasjátékok óvodásoknak és iskolásoknak

A különböző fa társasjáték szettek nemcsak igényes kivitelű, hanem az óvodáskorban kialakuló készségek fejlesztését is segíti.  Tökéletes családi szórakozás télen nyáron, nem számít, hogy épp a karácsonyfa alatt vagy nyaralás közben vesszük elő. Termékeink között találsz kifejezetten az óvodás korosztálynak szóló darabokat és iskolás fa társasjátékokat is.

Akár felnőtteknek is jó szórakozás a fa társasjáték

A fajátékok közös jellemzője a minőségi kivitelezés, a letisztult színek és formák, az időtálló elemek.

Csodapalota társasjátékban a gyermekek építőmesterekké válnak és palotákat építenek. 8 éves kortól ajánljuk. A Make 'n' break remek térlátást fejlesztő, építő jellegű fejlesztő játék szintén 8 éves kortól. 

Ha kicsiknek és nagyoknak egyaránt minőségi szórakozást keresel, akkor válaszd a Jengát! Már 6 éves kortól játszható, kiváló szórakozást és feszült figyelmet ígér az egész családnak. Igazi fa logikai társasjáték.

Quarto és a Quixo a világon a legtöbb, játékoknak kiosztott díjak nyertesei. 8 éves kortól játszható, gyönyörű kivitelezésű fa amőba jellegű stratégiai társasjátékok. A Quixo mini kivitelben is! Ha szereted az amőba jellegű társasokat, akkor a Philos Classicot is kedvelni fogod.

A Philos gyártó klasszikus fa társasjátékai örök ajándékok nagyobb gyerekeknek, születésnapra, esetleg ballagásra is: egy szépen elkészített sakk fa játék vagy egy Solitaire biztosan időtálló darabok maradnak.

Karácsonyi ajándékötletek: mikor máskor választanál fa társasjátékot?

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni. A fa társasjátékok talán a legjobb ajándékok egyike.

  • A népszerű játékok karácsonyi ajándékba játékkategóriák segítségével webáruházunk legkedveltebb, legtöbb vásárlónk által választott TOP játékait, ajándékait, legnépszerűbb játékait válogattuk össze, korcsoportok szerint válogatva.
  • További ajándék ötleteket, ajándékozási tippeket találhatsz a blogunkban.


Tovább