Termék státusza
Ár
4 889 Ft - 46 990 Ft
Kategóriák*
Ajánlott korosztály*
Nem*

Fa babaház

A kislányok legnagyobb álma egy saját fa babaház, amely telis tele van bútorokkal és tárgyakkal. Ezzel aztán tényleg garantált az önfeledt szórakozás, hiszen gyermekünk akárhányszor átrendezheti babaházát - ezzel pedig mindig újabb és újabb történetek veszik kezdetét. Kínálatunkban fa babaház kiegészítőket is találsz, de ha éppenséggel óriás fa babaházra vágysz, akkor sem kell üres kézzel távoznod! Görgess lejjebb a teljes kínálatért!
Tovább

Minden kislány álma egy tökéletes fa babaház

De mitől lesz tökéletes a fa babaház? Hát természetesen a kiegészítőktől! 

Mit ér a babaház, ha teljesen üres? Na ugye! A különböző berendezési tárgyak, bútorok, eszközök segítségével szinte teljes egészében „lemodellezhető” egy igazi ház. Főleg a mai fejlett és részletgazdag kiegészítőkkel.

A Játékliget webáruházában az egészen egyszerű, leginkább kisebb lányoknak szánt fa babaházaktól kezdve a több emeletes, óriás fa babaházakig mindent megtalálsz, amire gyermeked/unokád vágyhat. Akár karácsonyi vagy szülinapi ajándéknak is kiváló.

Fa babaház kiegészítők

Ahogyan a legtöbb játék, úgy a fa babaházak is a kiegészítők miatt lesznek igazán szerethetőek. Gyakorlatilag szó szerint minden kapható hozzájuk, de íme néhány példa:

  • bútorok
  • háztartási eszközök
  • komplett szobák: konyha, nappali, hálószóba, fürdőszoba
  • háziállatok
  • babák (lakók)
  • kertek 

Persze a fa játékházak is haladnak a korral. A legújabb modellek akár napelemmel vagy szélkerékkel is felszerelhetők. Sőt, akár elektromos autó is kapható hozzájuk, ezzel is nevelve a gyermekeket a fenntartható életmódra. 

2-3 éves kortól kisiskolás korig

Kevés olyan fa játék létezik, ami ennyire hosszan leköti a kislányokat. Már egészen pár éves kortól lefoglalja őket, majd ahogy nőnek fel, úgy egyre komplexebb és részletesebb kiegészítőkre vágynak. 

Ez egészen kisiskolás korig is eltarthat, hiszen a több emeletes, óriás fa babaházak olyan részletesek, hogy még egy felnőtt számára is érdekes játéknak minősülnek. Akár családi programnak is kiváló, karácsonykor vagy nyaralás alatt egyaránt.

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni. Miért is ne ajándékozhatnál egy minőségi fa babaházat szuper kiegészítőkkel?

  • A népszerű játékok karácsonyi ajándékba játékkategóriák segítségével webáruházunk legkedveltebb, legtöbb vásárlónk által választott TOP játékait, ajándékait, legnépszerűbb játékait válogattuk össze, korcsoportok szerint válogatva.
  • További ajándék ötleteket, ajándékozási tippeket találhatsz a blogunkban.
Tovább