Termék státusza
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem

Fa babakocsi

A kislányok imádnak babázni, ez kétségtelen. Persze mindig van hova fokozni az élményt - ilyenkor jöhetnek szóba a fa babakocsik. A legtöbb játékbaba vagy plüssmaci tökéletesen belefér a fa játék babakocsikba, így kisgyermekednek önfeledt szerepjátékban lehet része. A 100%-ban biztonságos fából készült babakocsik nem hagynak nyomot a padlón, ráadásul extrém strapabíróak is - garantáltan állni fogják a kiképzést. Görgess lejjebb a teljes kínálatért!

Tovább

A kislányok nagy kedvence: fa babakocsi

A legtöbb kislány imád időt tölteni a babáival: öltözteti őket, fürdeti őket, játszik velük és természetesen a babakocsival is szereti ide-oda tologatni őket. 

A fa babakocsik 100%-ig biztonságos, FSC minősített fából készülnek, így nyugodt szívvel ajándékozhatod gyermekednek/unokádnak.

Kínálatunkban megtalálod az egyszerűbb, letisztultabb fa játék babakocsikat és az igazán komplex, takaróval és párnával ellátott változatokat is. 

Milyen fa játék babakocsit válassz?

Kezdenénk azzal, hogy kizárólag minőségi darabokat érdemes vásárolni, hiszen gyermekünk sok esetben igazi kihívás elé állítja ezeket a játékokat: belekerülnek a háziállatok és sok esetben még saját maguk is beleülnek, így bírnia kell a „kiképzést” a fa babakocsiknak. Természetesen nálunk kizárólag magas minőségű darabokat találsz! 

Érdemes odafigyelni a fa babakocsi színvilágára is. Ha gyermekünk összes többi játéka pasztellszínekben pompáz, úgy érdemes a fa babakocsit is pasztell kék, rózsaszín, sárga vagy zöld színben beszerezni. Ha viszont az élénk színek dominálnak, természetesen ilyen modellek is elérhetőek.

Fontosak a funkciók is. Némely fa játék babakocsi komplett béléssel, takaróval és párnával érkezik, míg az egyszerűbb darabok csak magát a babakocsit tartalmazzák. 

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni. Miért is ne ajándékozhatnál egy minőségi fa babakocsit szuper kiegészítőkkel?

  • A népszerű játékok karácsonyi ajándékba játékkategóriák segítségével webáruházunk legkedveltebb, legtöbb vásárlónk által választott TOP játékait, ajándékait, legnépszerűbb játékait válogattuk össze, korcsoportok szerint válogatva.
  • További ajándék ötleteket, fajáték ajándékozási tippeket találhatsz a blogunkban.
Tovább