Fa készségfejlesztő játékok

A fa készségfejlesztő játékok iránt egyre nagyobb a kereslet. A szülők törekednek arra, hogy minőségi, a gyerekek gondolkodására és mozgáskészség fejlődésére jó hatással lévő játékokat vásároljanak. A fa fejlesztő játékok közé főként logikai illetve építőjátékok tartoznak. Leginkább a kisebb korosztály számára kínálunk fejlesztő fajátékokat, de az idősebb korosztály is találhat neki tetsző játékot. Ezek a játékok hosszú éveken át adnak minőségi kikapcsolódást köszönhetően annak, hogy rendkívül strapabíróak. Görgess lejjebb és nézz szét áruházunkban!

Tovább

Fa készségfejlesztő játékok széles választékban

fajátékok lehetnek festett színesek vagy natúr színűek. A fa készségfejlesztő játékok legnépszerűbb fajtái a logikai, építő vagy számolós játékok

Webáruházunkban számtalan fa fejlesztő játékra lelhetsz. Hogy megkönnyítsük az oldalon belüli navigációt, csoportosítottuk a legnépszerűbb játékainkat:

Kicsiknek készült fa fejlesztő játékok

Az 1-3 éves korosztály körében a fa kirakós puzzlek kedveltek, ezek lehetnek akár állatos, akár öltöztetős kirakók. A puzzlek remekül fejlesztik a kicsik szem-kéz koordinációját és a finommotorikus készségeket. Az egészen kicsiknek készült fejlesztő fajátékok a húzogatós, tológató, játékok és járássegítő kocsik. Ezek mind a járni tanuló gyerekeknek segítenek az izomzat erősítésében és a mozgásfejlődés segítésében. 

A formarakosgató és formaválogatós játékokkal már mindenki találkozott. Ezeknél a különböző méretű és formájú elemeket egy nyíláson átdugva tudják a gyerekek a dobozba juttatni. 

Nagyoknak készült fa fejlesztő játékok

A nagyobbak részére készültek az abakusz játékok, melyek segítségével könnyedén megtanulhatnak számolni és az összeadás-kivonást gyakorolni. Akár a tinédzserek és felnőttek is találhatnak ebben a kategóriában remek játékokat. A különböző mechanikus modellek megépítése órákig nyújtó kellemes időtöltést jelentenek, kiváló stresszlevezetők, de az elkészült modellek a szobák és a lakások naturális díszítőelemei lehetnek. 

Népszerű márkák a fejlesztő fajátékok között: Little Dutch, FKP Toys, Viga Toys, Ugears.

Használd a keresőfunkciót és válogass a többi fajátékunk között is!

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

  • A népszerű játékok karácsonyi ajándékba játékkategóriák segítségével webáruházunk legkedveltebb, legtöbb vásárlónk által választott TOP játékait, ajándékait, legnépszerűbb játékait válogattuk össze, korcsoportok szerint válogatva.

További ajándék ötleteket, ajándékozási tippeket találhatsz a blogunkban

Tovább