A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Vikingvölgy - Haba taktikai társasjáték iskolásoknak

Katt rá a felnagyításhoz
További képek
Ár:
7.280 Ft

Vikingvölgy - Haba taktikai társasjáték iskolásoknak: Vikingvölgyben bowlingversenyt rendeznek. Elég bátor vagy hogy megmérettesd magadat? Használd a golyót, hogy ledöntsd a hordókat és egy okos taktikát, hogy a vikingeket kedvezően helyezhesd el a dokkon. A legjobb helyen álló viking játékosa fogja a legértékesebb jutalmat kapni, aki azt hajójára viheti, hogy ő lehessen a leggazdagabb viking. De a kockázatvállaláshoz bátorság kell, mert a vesztes játékosok vízbe esnek és üres kézzel térnek haza. A játék célja az, hogy minél több aranyat szerezni.

Cikkszám: 10432
Gyártó: Haba
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 73
Szállítási díj: 1.190 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2019. október 16.

Játék bemutatása

Vikingvölgy - Haba taktikai társasjáték iskolásoknak: Az a játékos kezd, aki legjobban hasonlít egy vikinghez. Vegye el a golyót és a gurító vikinget. Helyezze a golyót a hozzá legközelebb található rámpa végén lévő lyukba.Használja a gurító vikinget a golyó meglökéséhez és próbálja meg legalább az egyik hordót kilökni. Addig próbálkozhat, amíg legalább egyet ki nem üt.Minden egyes kiütött hordóért a színben egyező vikingszámlálóval lépjen előre egyet a dokkon, átugorva minden olyan helyet, ami már foglalt. Ha egynél több hordót ütött ki, akkor eldöntheti, milyen sorrendben lép a megfelelő színű számlálókkal. Miután a viking lépett egy vagy több számlálóval vagy miután az arany kiosztásra került, a következő játékos jön, aki a feldöntött hordókat úgy helyezheti vissza, ahogy szeretné. A fel nem döntött hordók a helyükön maradnak. Amelyik vikingszámláló a vízbe esett, visszakerül a dokk első mezőjére. A többi számláló a helyén marad. Amikor az összes arany kiosztásra került, a körnek vége. A játékosok még lophatnak egymástól sorban, ahogy jönnek, azután végleg befejeződik a kör.Végül a játékosok számolják össze a gyűjtött aranyérméket. A legtöbb arannyal rendelkező játékos nyeri a játékot és ő lesz a vikingvölgy főnöke. Ha azon a hajón van a legtöbb arany, amivel egyik játékos sincs, akkor mindenki veszít. Döntetlen esetén az nyer, akinek a játékosa a legkevésbé jutott előre a dokkon.

FONTOS - Amikor egy számláló a legutolsó mezőről továbblép, a viking a vízbe esik. Ez a játékos körének végét és az arany elosztását jelenti. Ha volt még eldöntött hordó más színben, de annak a számlálója még nem lépett, úgy az a helyén marad.Most azok a vikingek, akiknek a számlálói még a dokkon vannak, részt vesznek a jutalomosztásban. A játékosok a kapott aranyat helyezzék a hajójukra. Az elosztás azzal a vikinggel kezdődik, aki a legtovább jutott a blokkon anélkül, hogy leesett volna.

Gyártó Haba
Játékosok száma 2-4 fő
Mely kategória? Társasjáték
Mely korosztály? 5 - 7 éves
Nem Fiú
Játékidő kb. 15-20 perc
Játékosok száma 2-4 fő
Jelleg Taktikai játék
Fejleszti logikai gondolkodást

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
SAPI hírlevél modul
Vásárlóink írták:
Szállítás & fizetés

Ekkorra érkezhet hozzád: Minden terméknél pontosan feltüntetve

általában 1 munkanap, de a megnövekedett forgalom miatt késések előfordulhatnak - Házhoz szállítva; GLSPontra,postán maradón; személyes átvétellel 

Fizetés történhet:
átutalással, utánvéttel, bankkártyás fizetéssel
Szállítási költségek:
1190 Ft (+300 Ft utánvét esetén)
20.000 Ft felett INGYENES szállítás

(Kivétel: bútor, tornatermi berendezés, nagyméretű fejlesztő,játszótéri eszközök
Ezek esetében a várható költségről emailben, előre tájékoztatunk)
Részletek itt >>