A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Tiny Towns – Tetrisz-szerű logikai és társasjáték

Ár:
11.990 Ft
Cikkszám: 13722
Gyártó: Egyéb
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 120
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. december 09.
A Tiny Towns társasjátékban te vagy a polgármestere egy városkának, amiben a kis erdei állatkák egy ragadozóktól eldugott civilizációt hoztak létre. A városodat egy 4×4-es négyzet jelképezi, erre kell a megfelelő elrendezésben lerakni a nyersanyag-kockáidat, hogy épületeket építs. Mindegyik épület egyedi módon ér győzelmi pontot, de amikor már egy játékos se tud több nyersanyagot lerakni, vagy új épületet építeni, a játék véget ér, és az épület nélkül maradt négyzetek -1 pontot fognak érni.  

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A Tiny Towns társasjátékban te vagy a polgármestere egy városkának, amiben a kis erdei állatkák egy ragadozóktól eldugott civilizációt hoztak létre.
Ez az újonnan belakott terület kicsi, az erőforrásai korlátosak, így hát megbecsülsz mindent, amit találsz.
Okosan tervezd és építsd fel virágzó városodat, de ügyelj, hogy ne teljen meg elpazarolt nyersanyagokkal!
Az nyer, akié a végén a leggazdagabb város.

A városodat egy 4×4-es négyzet jelképezi, erre kell a megfelelő elrendezésben lerakni a nyersanyag-kockáidat, hogy épületeket építs. Mindegyik épület egyedi módon ér győzelmi pontot, de amikor már egy játékos se tud több nyersanyagot lerakni, vagy új épületet építeni, a játék véget ér, és az épület nélkül maradt négyzetek -1 pontot fognak érni. 


A legcukibb tetris amivel eddig találkoztál: 
Az épületeken ugyanis különböző elrendezésben látható, milyen nyersanyagokat kell begyűjtenünk táblánkra ahhoz, hogy elvehessünk egyet az adott épülethez tartozó jelölők közül, és városunkba helyezhessük azt. Mindegyik kártyához egyedi fa jelölő tartozik, így szó szerint épül szemünk előtt saját településünk.
A nyersanyagokat (fa, nád, tégla, üveg, kő) különböző színű kockák jelképezik, amint az adott színű és számú összegyűlik táblánkon, lecserélhetjük őket az épület jelölőjére. De hogy is szerzünk nyersanyagot?
A fa jelölők között található egy szürke kalapács is, mely mindig az aktuális főépítésznél van, ez a titulus folyamatosan vándorol.
Az aktuális főépítész mondja meg, melyik nyersanyagból lehet szerezni az adott körben - ezt mindenki elveszi, és bárhová elhelyezheti saját tábláján.
Ez után a kalapács tovább vándorol. Ha valakinek sikerül a kártyák valamelyikén feltüntetett nyersanyagokat a megfelelő számban és elrendezésben begyűjteni, visszateszi azokat a készletbe, és az egyik visszaadott nyersanyag helyére lerakhatja az épület jelölőjét. Ahogy egyre több épület kerül a tábládra, úgy fogy a rendelkezésre álló építkezési terület, át kell tehát gondolni az építkezést.
Annál is inkább, mivel a játék végén a városodban "kallódó" (építkezéshez fel nem használt) nyersanyagokat el kell majd dobnod, az üresen hagyott területekért pedig mínusz pont jár.
A különböző kombinációban előkerülő kártyák változatosságot visznek a játékba, a könnyű szabályoknak köszönhetően pedig akár már a fiatalabb korosztály számára is érdekes agytorna egy-egy menet.
Fordítsd saját javadra a többiek választásait, hiszen amelyik játékos a játék végére a legtöbb pontot érő falut építette, nem csupán a nyertes lesz, de az apró falvacskák polgármesterévé is választják!

A doboz tartalma: 6 várostábla 25 építménykártya 15 emlékműkártya 15 nyersanyagkártya 125 építmény (fából) 6 emlékmű (fából) 1 fa kalapács 90 nyersanyag (fából) pontozótömb, szabály
Fejleszti logikus gondolkodást
Gyártó Egyéb
Jelleg Logikai játék

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!