A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Színes Almafák - Színfelismerő társasjáték

Ár:
6.520 Ft
Cikkszám: 12061
Gyártó: Goula
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 66
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. szeptember 29.
Segítsük játékosan a színfelismerés, a számlálás, az összeadás és a kivonás fejlődését!
Ez az esztétikus játék a különféle színű, gömbölyű almáival rakosgatásra csábít. A kétféle dobókocka utasításai alapján a gyermekek addig tesznek fel illetve vesznek le almákat a saját és egymás fáiról, míg végül megtöltik a saját fájukat saját színű almáikkal.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A játék különféle variációkkal játszható, melyek más-más fejlesztési fokozatokat és területeket érintenek, a gyermekek korához, fejlettségi szintjéhez és érdeklődéséhez igazodva.

A játék célja

Tegyél fel és vegyél le almákat a fákról, és légy te az első, aki megtölti a fáját saját színű almáival!

A játék előkészítése
Helyezzük a játéktáblát a dobozba. Minden játékos dob a kockával. A dobott szín lesz az ő színe a játék során (mindegyik játékosnak különböző: piros, sárga, zöld vagy kék). Ha már foglalt színt, feketét vagy fehéret dob, a játékosnak meg kell ismételnie a dobást egészen addig, amíg gazdátlan színt nem kap. Szétosztjuk az almákat színek szerint.

Játékvariációk
Színazonosítás
Csak a színdobókockát használjuk. Minden körben minden játékos dob egyszer, és az a játékos, akinek a színe a kockán feltűnik, egy almát tesz a fájára (függetlenül attól, hogy ki dobott). Ha fehéret mutat a dobás, a dobó játékos tesz fel egy almát a fájára; fekete esetén a játékosnak le kell vennie egy almát valamely másik játékos fájáról.

Műveletek
A játék megkezdése előtt minden fára felhelyezünk három darab almát. Csak a műveletes dobókockát használjuk. A játékosok felváltva dobnak a kockával, és a kocka utasításai szerint tesznek fel vagy vesznek le almákat a saját fájukról.

Műveletek színazonosítással
A játék megkezdése előtt minden egyes fára felhelyezünk három darab almát. Mindkét kockát egyszerre használjuk. Minden játékos minden körben egyszerre dob a kettővel. A dobott szín határozza meg, melyik játékos tegyen fel a fájára almát, vagy vegyen le róla. Fehér szín dobása esetén a dobó játékos hajtja végre a cselekvést a fáján; fekete szín dobása esetén választani kell egy másik játékost, akinek a fáján kell végrehajtania a műveletet.

Tartalma:
- 1 db 25,5x25,5 cm-es játéktábla
- 40 db fa alma 4 féle színben (sárga, piros, kék és zöld)
- 1 db színdobókocka (fehér, kék, zöld, fekete, piros, sárga oldallal)
- 1 db műveletes dobókocka (-1, -2, -3, +1, +2, +3 oldallal)


 

Fejleszti Színek és formák felismerését
Gyártó Goula
Játékidő ~10-15 perc
Játékosok száma 2-4 fő
Korosztály 2-3 éves kortól 5 éves korig
Jelleg Készségfejlesztő társasjáték

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Az ünnepek előtt ajánljuk még a szülők és nagyszülők vagy az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső vásárlók szíves figyelmébe a kétéves bölcsisek legkedveltebb játékait bemutató karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek bölcsődéseknek” című oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában többek között azok a társasjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, a karácsonyi ünnepek előtt a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Kreatív játék webshopunkban „Fókacsalád - Első társasjátékom - Gouda" elnevezéssel listázott társasjáték termékadatlapjára általában a következő keresőkifejezésekkel találnak rá vásárlóink: társasjáték gyerekeknek, készségfejlesztő játékok, társasok óvodásoknak, táblajátékok, játék, gyermekjátékok, társasok, gyermekjáték. Hasonló témájú kifejezések, melyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következőek lehetnek: ovis társas, gyerekjátékok, képességfejlesztő játék, társas játék, társas óvodásoknak, társas játékok, gyerek társasjáték, táblás játék, képességfejlesztő játékok. A fenti termék egyebek mellett a „Játékkategóriák > Társasjáték > Családi társasjátékok” kategóriában illetve az „Életkor szerint > Játékok 1-2-3 éveseknek > Játék 1-2-3 éves lányoknak” nevű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva számos további, hasonló társasjáték között lehet böngészni. A gyerekjáték címkére kattintva például több mint 4842 különböző gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.