A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szín Fogó - Colour Catch - Smart Games logikai játék

Youtube videók

Ár:
4.990 Ft
Cikkszám: 11015
Gyártó: Smartgames
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 50
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. szeptember 25.

Szín Fogó Colour Catch, egyszemélyes logikai játék a Smart Games-től.
Helyezd fel a táblára a játékelemeket úgy, hogy a békák és szalamandrák színei megegyezzenek a feladvánnyal. De vigyázz, mert az állatok átlátszóak, így színei megváltoznak a játéktábla különböző pontjain!7 éves kortól ajánlott, 60 db feladványkártyát tartalmaz különféle nehézségi szinten. A játék hordozhatósága, és kis mérete miatt bárhol, bármikor játszható.


Ide kattintva még több egyszemélyes játékot talál. 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Válassz egy feladvány!

Helyezze az összes puzzle-darabot a játéktáblára úgy, hogy az állatok színe megfeleljen a kihívásban feltüntetetteknek.

Minden feladatnak egy megoldása létezik, melyet le is ellenőrizhetsz.
 

Fejleszti logikus gondolkodást
Gyártó Smartgames
Játékosok száma 1 fő
Jelleg Logikai játék
Jelleg logikai-ügyességi fejlesztőjáték
Fejleszti térlátást, logikai gondolkodást, problémamegoldóképességet, kombinációs készséget, koncentrációt, megfigyelőképességet, rendszerező képességet, formafelismerést, színfelismerést,téri tájékozódást, finommotoros készségeket,önálló feladat megoldást,irányok felismerését,önálló ellenőrzést,okosítójáték

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Karácsony közeledtével ajánljuk még a kedves nagyszülők és szülők vagy az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődők szíves figyelmébe a nagycsoportos óvodások legkedveltebb játékait összegyűjtő karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek karácsonyra hétéves gyerekeknek” című oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában többek között azok a logikai játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket tavaly, karácsony tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Kreatív játék webáruházunkban „Szín Fogó - Colour Catch - Smart Games logikai játék” névvel megtalálható logikai játék termékadatlapjára leggyakrabban ezekkel a keresőkifejezésekkel találnak rá vásárlóink: egyszemélyes játék, logikus gondolkodást fejlesztő játék, játékok, logikai játékok, gyermekjáték, térbeli játékok, gyermekjátékok, készségfejlesztő játék, utazó játék, fejtörők, gyerekjátékok. Hasonló típusú keresőkifejezések, melyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következőek lehetnek: fejtörő, logikus gondolkodást fejlesztő játékok, térlátást fejlesztő játékok, játék utazáshoz, utazó játékok, logikai feladványok, játék, készségfejlesztő játékok, egyedül játszható játékok, képességfejlesztő játék. A fenti termék többek között a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték > Logikát fejlesztő játékok” elnevezésű kategóriában,továbbá az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves fiúknak” nevű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló logikai játék között lehet válogatni. A gyerekjáték kulcsszóra kattintva pl. több mint 4842 különféle gyerekjáték között böngészhetnek az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.