Termék státusza
Ár
1 060 Ft - 25 790 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Téma szerint
Mesehős
Hányan játszhatják?
Fejlesztési terület

Utazó játékok

„Ott vagyunk mááááár?” „Mikor érünk már odaaaa?” Biztos neked is ismerősen csengenek ezek a mondatok, és sajnos nem a Shrekből. Csak mondják…., kérdezik… Az utazó játékok élménydússá teszik a hosszú utakat és ha nem szeretnénk, hogy indulástól érkezésig kizárólag a tabletre letöltött mesék és játékok kössék le gyermekünk figyelmét, akkor érdemes beszerezni néhány újdonságot, amivel elfoglalhatja magát útközben, ebben a kategóriában kigyűjtöttük azokat a játékainkat amiket az utazás során magunkkal vihetünk az útra.
Az örök klasszikus játékok persze sosem mennek ki a divatból, ilyenek például a szólánc, motor/autó számlálás, találd ki mire gondoltam.. stb. 
De ha valami újdonságot szeretnél beszerezni, akkor jó helyen jársz.

Görgess lejjebb és tekintsd meg széles utazó játék kínálatunkat!

Tovább

Az utazó játékok, mint ahogyan a nevében is benne van, olyan játékok, amelyeket könnyedén magunkkal vihetünk kirándulásra, nyaralásra vagy hosszab autóutakra is. Praktikus kialakításúak, méretüknél fogva bárhová elvihetők. Sok játékot úgy alakítottak ki, hogy a bábuk ne döljenek el, ha a jármű rázkódik vagy egy hirtelen fékezésnél. Ezt általában mágnes segítségével oldják meg. Általában a játékmezők a doboz belsejében vannak kialakítva, így a játék minél kevesebb helyet foglal el.

Egyre több játékgyártó állt rá arra, hogy a legnépszerűbb társasjátékokat úti változatban is megalkossa. A Ki nevet a végén vagy a Malom társasjáték örök slágerek. 

A kicsik körében népszerűek a Janod Mágneses könyvei, amelyek könnyen szállíthatók és tárolhatók. A lányok és fiúk is megtalálják a nekik tetszőt. Egyedi karaktereket tudnak létrehozni ezekkel a szuper oktató játékokkal. Egyedül a fantázia és a kreativitás szab határt. 

A Magnetic Travel úti játékai szintén kiváló egyszemélyes logikai játékokat gyűjti össze, amelyek remek kikapcsolódást nyújtanak utazás közben. Elsősorban 6 éves kortól ajánlottak. 

Népszerű logikai játék a mindenki által ismert Rubik kocka, amely több változatban is kapható. A Junior változat ideális a kisebb korosztálynak is. 

A Smartgames logikai játékai szintén kiváló utazásokhoz, kirándulásokhoz. Népszerűek például a IQ Blox, IQ Puzzler, IQ, IQ XOXO játékok. Fejlesztik a koncentrációt, problémamegoldó képességet. 

Ebben a kategóriában ilyen szavakra tudsz keresni: útijáték, utazós társasjáték, játékok utazás közben.

Ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább