A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Utazó játékok

„Ott vagyunk mááááár?” „Mikor érünk már odaaaa?” Biztos neked is ismerősen csengenek ezek a mondatok, és sajna nem a Schrekből. Csak mondják…., kérdezik… Az utazó játékok élménydússá teszik a hosszú utakat és ha nem szeretnénk, hogy indulástól érkezésig kizárólag a tabletre letöltött mesék és játékok kössék le gyermekünk figyelmét, akkor érdemes beszerezni néhány újdonságot, amivel elfoglalhatja magát útközben, ebben a kategóriában kigyűjtöttük azokat a játékainkat amiket az utazás során magunkkal vihetünk az útra. Itt megtalálod azokat a játékokat amivel, át lehet vészelni egy boldog családi nyaraláshoz vezető utat. Egy kis megkülönböztetett figyelemmel, nem csak rohamsebességgel száguldó kilométereket nyerünk, hanem óriási boldogságot lopunk gyermekeink szívébe.
Az örök klasszikus játékok persze sosem mennek ki a divatból, ilyenek például a szólánc, motor/autó számlálás, találd ki mire gondoltam.. stb. 
De ha valami újdonságot szeretnél beszerezni, akkor jó helyen jársz! Biztosan megtalálod a megfelelő úti játékot, az utazó játékok közül óriási sikernek örvend a Smartgames mágneses logikai játékai, a Sztorikocka, Logico, Rubik kocka és még sorolhatnánk.. 
Rendezés: