Termék státusza
Ár
589 Ft - 17 691 Ft
Kategóriák*
Ajánlott korosztály*
Nem*
Téma szerint*
Hányan játszhatják?*
Fejlesztési terület*

Gyurma

Ahhoz, hogy a gyermekünk sikeresen tudja venni az akadályokat az iskolakezdésnél, a megfelelő finommotoros késség elengedhetetlen. Ennek fejlesztéséhez nyújt nagyszerű segítséget a gyurma. Gyurmázással már a legkisebbek is foglalatoskodhatnak miközben besegítenek a sütésnél. A puha anyag könnyen alakul a picik kezei között, és ahogy érzik az átalakulást, úgy a fantáziájuk is életre kel, és rögvest rácsodálkozhatunk egy sárkányra, királylányra, autóra, vagy akár saját magunkra is az elkészült művek között.

De, hogy az alkotások minél színesebbek legyenek, görgess lejjebb a gyurma készleteinkhez!

Tovább

Gyurmázni öröm!

A gyurma az a kreatív alkotáshoz használt alapanyag, amit már a legkisebbek is örömmel használnak és használhatnak. És valjuk be, bennünk is elsőként a gyurmázás ötlete merül fel egy esős napon, hiszen ez a legkevésbé maszatos kreatív elfoglaltság. A fejlesztéseknek köszönhetően a mostani gyurmák olyan anyagokból készülnek, melyek nem hagynak nyomot, foltot; levegőn kiszáradhatnak, ezért a speciális tároló edényükben érdemes tárolni használat után.

Az alkotás folyamatában a gyerekek teljesen letudnak mélyülni, és kreativitásukat megélni. Újabbnál újabb és szebbnél szebb alkotások kerülnek ki a kis kezek közül. Az így megélt sikerélmény fejleszti a gyerekek önbecsülését és önállóságát, amire nagy szükségük lesz a későbbiekben. A tenyerükben lévő izmok pedig észrevétlenül fejlődhetnek. Ezek speciális fejlesztésére ajánlanánk a terápiás gyurmáinkat.

Széles választék a gyurmakészletekből

A gyurmázás élvezetes elfoglaltság, mind a kisfiúknak, mind a kislányoknak. Ehhez a kínálatunkban megtalálhatóak a különböző készletek, kiegészítők. De a gyurmák is színes választékban megtalálhatóak áruházunkban, szín, állag, textúra, márka alapján is kereshetünk.

Azok a gyerekek sem maradnak ki a mókából, akiknek szükségük van egy kis kezdeti segítségre, hogy a fantáziájuk szárnyra kapjon! Hiszen a Djeco rájuk is gondolva gyurmakép készítő szettekkel kedveskedik nekik.

Fő a biztonság gurmázás közben is

Egy- egy játéknál a legfontosabb a biztonság, mind a gyártók, mind a szülők szemszögéből. Kínálatunkban csak a hatályos szabályoknak megfelelő, természetes alapanyagokból készült és természetbarát gyurmák szerepelnek:

Play-Doh, CanalToys, Carioca

A gyurmázás kiegészítője lehet a festés, és egyéb kreatív tevékenység is. Nézz szét a kínálatunkban, hogy teljesebbé tehesd az alkotás élményét!

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább