Nyitható farm tartozékokkal Fajáték

Nincs raktáron

Lásd el az állatokat a farmon! Nyitható farm tartozékokkal. Kiváló szerepjáték kicsiknek. 

 

 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
11 310 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 1 131 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek közeledtével ajánljuk még a kedves szülők és nagyszülők illetve a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső látogatók figyelmébe a középső csoportos óvodások legnépszerűbb játékait bemutató kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek négyéves ovisoknak” oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon többek között azok a szerepjátékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket tavaly, a kedvelt ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékként.

 

Fejlesztő játék webshopunkban „Nyitható farm tartozékokkal Fajáték” névvel listázott szerepjáték oldalára jellemzően a következő keresőkifejezésekkel találnak rá látogatóink: fából készült játékok, fiús és lányos játék, gyermekjáték, képességfejlesztő játék, játékok, képességfejlesztő játékok, fa játékok, játék babaház. Hasonló témájú szavak, melyek szintén segítségre lehetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, pl. a következőek lehetnek: játék, készségfejlesztő játékok, lányos és fiús játékok, fa játék, lányos és fiús játék, fából készült játék, lovagos játék, gyerekjátékok, készségfejlesztő játék. A fenti szerepjáték egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éveseknek > Játék 3-4 éves fiúknak” kategóriában,továbbá a „Játékkategóriák > Szerepjáték eszközök” nevű, és a „Márkák > Viga Toys”

termékkategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva számtalan további, hasonló szerepjáték tekinthető meg. A gyerekjáték címkére kattintva pl. körülbelül 6639 különböző gyerekjáték között böngészhetnek az érdekes és hasznos játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.