A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Thinkfun Math Dice Chase – Matematikai játék

Ár:
3.690 Ft
Cikkszám: 1584
Gyártó: Thinkfun
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 37
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2021. április 27.
Gyors és szórakoztató fejszámolójáték a szorzás gyakorlására. Thinkfun játék, mely ötvözi a matematikai feladványokat a klasszikus társasjáték szabályaival. Szorozd össze és add tovább! Vigyázz, ha hozzád kerül egyszerre mindkét pár dobókocka kiestél a játékból!
Ajánlott: 8 éves kortól
Játékosok száma: 4-6 fő

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Math Dice Chase -Ez a gyors és szórakoztató fejszámolójáték kíválóan alkalmas, hogy a gyerekek játékos keretek között ismerkedjenek a szorzás rejtelmeivel és gyakorolhassák azt.

A játék tartalma:
-4 db 12 oldalú dobókocka 2 színben
-Tárolózsák
A játékosok körbe ülnek és 2-2 pár kockát adunk két szemben ülő játékosnak.  Dobjon mindegyik játékos a 12 oldalú dobókockával és szorozza össze a két dobott számot, mondják ki hangosan a szorzást és eredményét pl. 8x4=32 és máris adhatják tovább a kockákat, ha jó szorzatot mondtak.  Ha rossz számot mondott valaki, akkor a többiek kihívhatják, ennek szabálya a leírásban olvasható. Ha elég gyorsak vagyunk nem kell aggódni...ám előbb-utóbb összeér 2 pár dobókocka az egyik játékosnál, aki kicsit tovább gondolkodott. Akkor bizony ő kiesik a játékból és innentől az a dolga, hogy figyelje a többiek jó eredményt mondtak-e.

A játékot játszhatjuk nem csak szorzással, hanem más matematikai műveletekkel is. Több játékos esetén több készletet érdemes alkalmazni.

A matematikai társasjátékokból a Thinkfun több változata is megtalálható: Zingo 1,2,3 valamint Math Dice és Math Dice Junior

 


 

 


 

 


 

 

 
Gyártó Thinkfun
Játékosok száma 2-6 fő
Játékosok száma 2 vagy több játékos részére
Jelleg Logikai, matematikai játék
Fejleszti logikai gondolkodást, kombinációs készséget, rugalmas gondolkodást, reakció készséget, számolási készséget, koncentrációt, összefüggések felismerését,

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2019. 01. 09.
Nem bonyolult játék, fejszámolás fejlesztésére kiváló.

A karácsonyi ünnepek közeledtével ajánljuk még a szülők és nagyszülők illetve az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe az alsó tagozatosok kedvenc játékait bemutató karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek tizenegy éves gyermekeknek” című oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a társasjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket a korábbi évek során, a karácsonyi ünnepek tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Thinkfun Math Dice Chase – Matematikai játék” névvel listázott társasjáték oldalára általában ezekkel a kifejezésekkel lelnek rá vevőink: társasjátékok iskolásoknak, gyermekjáték, képességfejlesztő játék, gyerekjátékok, társas játék, iskolás társasjátékok, gyermekjátékok, matekos játékok, matematikai játékok. Hasonló témájú kulcsszavak, melyek szintén segítségre lehetnek a legjobb gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következőek lehetnek: társas játékok, játék, társas, készségfejlesztő játék, készségfejlesztő játékok, matekos játék, iskolás társasok, iskolás társas, matematikai játék. A fenti termék egyebek mellett a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték, fejlesztő eszközök > Matematikai játékok” elnevezésű kategóriában és az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek > Játék 8-9-10-11-12 éves fiúknak” nevű kategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkéket választva még több, hasonló társasjáték adatlapja között lehet válogatni. Az iskolás társasjáték címkére kattintva pl. több mint 159 különböző gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.

A Thinkfun Math Dice Chase – Matematikai játék termék kiválasztása esetén leggyakrabban a következő termékeket rendelték még meg vásárlóink: » Grabolo – Gyorsasági társasjáték » Logikai kártya gyufaszálakkal – Logic Cards Matchsticks » Színkép (Colour Code) – Smartgames fejlesztő játék » Last Letter (Utolsó betű) – Thinkfun kártyajáték » Trükkös ujjak – Fejlesztő játék » Math Dice – Thinkfun matematikai játék » IQ Candy – Egyszemélyes logikai játék » LÜK 24 kirakó alapkészlet » Smart Car – Autós logikai játék » Set – Kombinációs kártyajáték.