5 (9 vélemény)

Logico Primo keret Logico feladatlapokhoz- LK1

Raktáron

A 6 színes koronggal ellátott készségfejlesztő LOGICO PRIMO keret a feladatkártyákkal együtt használható, ideális tanulójáték. A keret könnyen kezelhető, fejleszti a vizuális észlelést, a szem- és kézkoordinációt. A kerethez rögzített korongok tologatásával bejelölhető a helyes megoldás. A kartonlapokra így nem kell írni, újra és újra felhasználhatóak. A korong tologatása a kötött pályán kiválóan alkalmas az írás előkészítéshez. Egy keret szükséges az összes Primo kártyacsomaghoz, jelenleg 27 féle kapható. A kerethez feladatkártyák külön vásárolhatóak. Részleteket lásd lenn...
Ajánlott: 3 éves kortól

 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.03.21
4 990 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 499 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek előtt ajánljuk még a kedves szülők illetve a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső látogatók figyelmébe az óvodás gyerekek legnépszerűbb játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek három éves gyermekeknek” oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a foglalkoztató füzetek és fejlesztőjátékok találhatóak, melyeket tavaly, a kedvelt ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Logico Primo keret Logico feladatlapokhoz- LK1” terméknévvel megtalálható feladatlap oldalára leggyakrabban ezekkel a keresőkifejezésekkel lelnek rá látogatóink: foglalkoztató, készségfejlesztő, játék, gyermek könyvek, könyvek. Hasonló témájú keresőkifejezések, melyek szintén segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekkönyvek megtalálásában, pl. a következők lehetnek: gyermekkönyv, képességfejlesztőm foglalkoztató, formák, gyerekkönyvek. A fenti foglalkoztató többek között az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éves ovisoknak” kategóriában és a„Márkák > Logico” elnevezésű kategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva számos további, hasonló foglalkoztató füzet adatlapja tekinthető meg. A fejlesztőjáték címkére kattintva példának okáért több száz különböző készségfejlesztő játék között böngészhetnek az unokájuk vagy gyermekük számára minőségi foglalkoztatót kereső nagyszülők és szülők és gyerekkönyv ajándékozását tervező érdeklődők.

Logico Primo keret Logico feladatlapokhoz- LK1
Logico Primo keret Logico feladatlapokhoz- LK1
4 990 Ft