A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Iskolakezdés: Számvadász – Logico Piccolo iskolaelőkészítő feladatok - 978-963-294-169-1

Ár:
1.890 Ft
1.600 Ft
Kedvezmény: 15%
Cikkszám: 911
Gyártó: Logico
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 16
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2021. május 12.
A LOGICO Piccolo Iskolakezdés című sorozata az iskolaérett gondolkodás, logikai készség és szókincs megszerzését segíti. A Számvadász tanítási célja: számformák megfigyeltetése, formaazonosságok, különbözőségek felismerése. Logico Piccolo kerettel használható.
- Füzetcsomag, 1 osztályosoknak
Ez a füzet csomagban is kapható. 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

LOGICO Piccolo Iskolakezdés című sorozata az iskolaérett gondolkodás, logikai készség és szókincs megszerzését segíti.  A JELVADÁSZ, BETŰVADÁSZ, SZÁMVADÁSZ fejlesztő csomagok feladatait az iskola előkészítésére, illetve az első osztályosok számára állították össze. A feladatok játékos formában segítik a betűk, számok megismerését. Az óvoda nagycsoportjában a még olvasni nem tudó gyermekek a betűalakokat, a formákat figyelik meg és jelként ismerik fel azokat. Az első osztályosok az iskolában megtanult betűket tudják ismételni, gyakorolni, hogy minél jobban rögzüljön a meglévő tudásuk. A nehézségekkel küzdő, lemaradó gyermekek célirányos fejlesztésként is használhatják, de csoportban történő egyéni differenciálásra is alkalmas. A fokozatosság elvét szem előtt tartva a kártyák egyre nehezedő és egymásra épülő feladatokat tartalmaznak. A feladatok főként a vizuális észlelés fejlesztését segítik elő:

  -a forma helyes felfogását
  - a téri helyzet felismerését
  - irányok észlelését
  - a Gestalt-látást (rész-egész viszonya)
  -a szerialitást (mely a téri információk rendezését mutatja)
  -vizuális azonosságok és különbségek felismerése


Mindezek a részképességek a sikeres olvasás- és írástanulás, a matematikai ismeretek kibontakozásának elengedhetetlen feltételei.  A Számvadász az alábbi témákat dolgozza fel: formaállandóság, síkbeli tájékozódás, irányok észlelése, rész-egész viszonya egy- és kétjegyű számokkal, alak - háttér differenciálás, vizuális tagolás, számemlékezet.  Az Iskolakezdés sorozat tagjainak célja:

Megfigyelés-gondolkodás:

-érzékelés

-logikai sorozatok

-főfogalmak

-időbeli sorrendek

Formák-minták-mennyiségek:

-formák, minták és színek részletes megfigyelése

-párosítás hasonlóság alapján; fogalomképzés

-mennyiségek 12-ig

Megfigyelés-felfedezés-mesélés:

-tárgyi tudás, környezeti tapasztalatok

-képi összefüggések

-beszédfejlesztés és szókincsbővítés

Jelvadász:

- irányok felismerése, követése

-formaazonosságok, különbözőségek

-rész-egész viszonyának megfigyelése

Betűvadász:

betűformák megfigyelése, azonosságok-különbözőségek felfedezése, nyomonkövetése

-síkbeli tájékozódás, sorrendiség

Számvadász:

-formaállandóság

-síkbeli tájékozódás, irányok észlelése

-számemlékezet

 
Gyártó Logico
Játékosok száma 1 játékos
Korosztály 6-10 éves korig
Jelleg tolókorongos tanulójáték iskolásoknak
Fejleszti számfelismerést,memóriát, megfigyelő képességet, logikát, összefüggések felismerését, figyelmet, koncentrációt, kombinációs készséget, rugalmas gondolkodást, rendszerező képességet, forma és színfelismerést, ábra olvasást, finommotorikát, észlelést, önálló feladatmegoldást

Vélemények

5.00
2 értékelés
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2021. 04. 20.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2017. 02. 20.
Óvodásoknak és kisiskolásoknak készült gyakorló.
Hasonló, mint a Betűvadász, csak itt az összes feladatlap a számok felismeréséről szól. Ám egyáltalán nem unalmas!
Egyszerű feladatokkal indul, amikor 1-1 számot kell felismerni, majd a számok helyes alakját.
Van olyan feladat, ahol a hasonló számokat, majd az eltérő számokat kell kiválasztani, párosítani. Ennek vannak egyszerűbb és nehezebb változatai is. Itt már igen oda kell figyelni, hogy a többféle variáció közül kiválasszák a helyes választ.
A legnehezebb feladatok a számok elforgatása és a látásvizsgálatok mintájára készült gyakorló.
Érdekességeket is tartalmaz, mint a tükrözés, vagy a képrejtvény, ahol az elbújt számokat kell megkeresni.
Előnye, hogy már óvodás kortól használható. Az ovisok ismerkedhetnek a számokkal, a kisiskolásoknak pedig tanulásra, gyakorlásra, ismétlésre kiváló. 9 és 4 éves fiaim nagyon szeretik.
A feladatlapok nagyon jó minőségűek, tartósak. A számok megfelelő nagyságúak és formátumúak. A rajzok szépek.

Fejlesztő játék webshopunkban „Iskolakezdés: Számvadász – Logico Piccolo iskolaelőkészítő feladatok – 978-963-294-169-1” elnevezéssel megtalálható iskolaelőkészítő feladatok adatlapjára jellemzően ezekkel a kulcsszavakkal lelnek rá vásárlóink: iskolaelőkészítő feladatok, foglalkoztató füzetek, tanulójátékok, szövegértési gyakorlatok, oktatójáték, iskola előkészítő játékok, iskola előkészítő játék. Hasonló témájú keresőkifejezések, melyek még segítségre lehetnek a megfelelő foglalkoztató füzetek kiválasztásában, például a következőek lehetnek: szövegértést fejlesztő feladatok, foglalkoztató feladatlapok, iskolaelőkészítő játék, iskolaelőkészítő játékok, tanulójáték, oktatójátékok. A fenti iskolaelőkészítő feladatok többek között az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves lányoknak” elnevezésű termékkategóriában és a „Játékkategóriák > Könyvek > Logico > Logico Piccolo” nevű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva jónéhány további, hasonló iskolaelőkészítő feladatok között lehet böngészni. A foglalkoztató füzet kulcsszóra kattintva például több mint 611 különféle foglalkoztató füzet között böngészhetnek az unokájuknak, gyermeküknek képességfejlesztő gyakorlófüzeteket kereső nagyszülők és szülők.

Vásárlóink az Iskolakezdés: Számvadász – Logico Piccolo iskolaelőkészítő feladatok – 978-963-294-169-1 terméken túl legtöbbször a következő termékeket vásárolták még: » Logico Piccolo keret – 10 gombos Logico keret » Iskolakezdés: Jelvadász – Logico Piccolo feladatlapok – 978-963-294-167-7 » Iskolakezdés: Betűvadász – Logico Piccolo feladatlapok – 978-963-294-168-4 » Iskolakezdés: Formák, minták, mennyiségek – Logico Piccolo feladatlapok – 978-963-294-021-2 » Számfogócska: 20-as számkör 1.rész – Logico Piccolo – 978-963-294-063-2 » Iskolakezdés: Megfigyelés, felfedezés, mesélés – Logico Piccolo feladatlapok – 978-963-294-022-9 » Iskolakezdés: Megfigyelés * gondolkodás – Logico Piccolo feladatlapok – 978-963-294-059-5 » Logico Piccolo – Olvasni fogok! – 978-963-294-347-3 » Logico Piccolo – Szinonimák, ellentétek –  978-963-294-349-7 » Logico Primo keret – Logico feladatlapokhoz.