Termék státusza
Ár
910 Ft - 36 680 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Hányan játszhatják?
Fejlesztési terület

MiniLük

A LÜK egy német eredetű fejlesztő termékcsalád, melynek legismertebb tagja a MiniLÜK. Magyarországon 2008 óta van forgalomban és azóta is töretlen népszerűségnek örvend. Szuper játékos módszer, mely megkönnyíti a tanulást és élménnyé varázsolja. Nagyon fontos, hogy a gyerekeket játékosan vezessük be a tanulás, iskola világába. Sokkal könnyebben tanulnak és nem kötelezettségként élik meg a feladatok gyakorlását. 

Görgess lejjebb és szerezd be MiniLÜK füzeteinket!
Tovább

A MiniLÜK füzetek 5 éves kortól javasoltak a gyerekek számára. Tanórákon, napközis elfoglaltságokra és otthonra is kiváló gyakorlást biztosít. Minden MiniLÜK füzetre fel van tüntetve, hogy hány éves korosztálynak való. 

A LÜK rendszer előnye, hogy többször felhasználható. A MiniLük játékhoz az első lépés a kirakó alaplap megvásárlása, amely minden MiniLÜK füzethez kompatibilis. Nem szükséges sem toll, sem ceruza a kitöltéséhez. A MiniLük kirakó alaplap 12 db lapkát tartalmaz, melyet az adott füzet egy-egy feladatának megoldása szerint kell behelyezni a kirakóba és az így kapott színkombinációt kell leellenőrizni, hogy jól végeztük-e a feladatot. Vannak viszont a kisebb méretű szélesebb füzetek. Itt a táblát nem kell a füzetre hajtani, mellette kell használni.

Szintén hatalmas előnye a játéknak, hogy a gyerekek saját magukat ellenőrizhetik, nem szükséges a szülőnek leellenőrizni, hogy a gyermek jól dolgozott-e. Így önállóan is képesek a játékot használni. A füzet feladatai amellett, hogy fejlesztik a gyerekek készségeit azonnali visszaigazolást, sikerélményt nyújtanak.

A játék remekül fejleszti a finommotorikát, szem-kéz koordinációt és természetesen a logikus gondolkodást. A játékok megoldása során fejlődik a gyerekek problémamegoldó képessége is. A füzetek színes képekkel illusztráltak, így a gyerekek számára sokkal vonzóbb a feladatok gyakorlása, mintha egy száraz anyagot tanulnának. 

A füzetek különböző tematikára, tantárgyakra épülnek: iskola előkészítő, olvasás-szövegértés, természetismeret, idegen nyelv, logika és matematika. Már több mint 100 féle füzetből válogathatunk, a kínálat pedig folyamatosan bővül a gyerekek érdeklődésének, fejleszteni kívánt területnek, tantárgynak és életkorának megfelelően. 

Válogass további fejlesztő játékaink között is, hogy minél gördülékenyebben menjen a tanulás gyermeked számára!

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább