A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Mariposas - Királylepkék vándorútja - Stratégiai társasjáték

Ár:
14.990 Ft
Cikkszám: 13727
Gyártó: Egyéb
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 150
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. december 09.

Kövesd végig a királylepkék vándorútját Mexikóból Észak-Amerikán át!

A Fesztáv alkotójának legújabb sikerjátéka, a Mariposas egy csodálatos utazásra invitál. Készen állsz az útra? A Mariposas egy izgalmas stratégiai társasjáték a Fesztáv alkotójától. Merülj el a szettgyűjtés álcájába burkolt társasjáték világában és élvezd a különleges grafikát - legyél része a lepkék lenyűgöző utazásának!

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

2-5 fő játékos
Kinek a lepkecsaládja lesz a legeredményesebb a tél érkeztére?

Három évszakon át játszotok ezzel a természetközeli társasjátékkal, ahol a játékosok célja tavasztól őszig minél több pontot szerezni, és végigkövetni a gyönyörű lepkék utazását. Évszakról-évszakra egyre több kör áll majd a játékosok rendelkezésére: tavasszal játékosonként 4, nyáron 5, ősszel pedig 6 kör - az évszakok végül pontozással zárulnak. Ősz végén a legtöbb győzelmi ponttal rendelkező játékos lesz a győztes.

A játékmenet: A játékosok saját körükben kiválasztanak egy akciókártyát a kezükben lévő kettő közül, és azt végrehajtják - ezt addig ismétlik, míg elérik a megszabott körök számát. Az akciók segítségével mozgathatjuk a pillangókat az absztrakt Észak-Amerika térképen - a régiók szerepe pedig folyton változik (valamelyik a virággyűjtést szolgálja, míg a másik pihenőhelyként vagy szaporítóhelyként szolgál).
A természeti viszonyok évszakonként változnak, és ezekkel a lepkéknek muszáj szembenézniük.
Ezeket az évszakkártyákon lévő célok reprezentálják, ám ezek a nehezítések csak az adott évszak elején derülnek ki.
A Fesztávhoz hasonlóan a Mariposas is egy különleges és gyönyörű stratégiai társasjáték. Nem elég, hogy egy természetközeli társasjátékról van szó, de játék közben a játékosok különböző érdekességeket is tanulhatnak erről a lenyűgöző pillangófajtáról.

Fogj bele te is a Királylepkék csodálatos utazásába, és kísérd végig átalakulásukat! Kinek a lepkecsaládja lesz a legeredményesebb a tél érkeztére?

Gyártó Egyéb
Jelleg Stratégiai játék
Jelleg stratégiai társasjáték

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A karácsonyi ünnepek előtt ajánlanánk figyelmébe a kedves nagyszülőknek és szülőknek illetve az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső látogatóknak az alsósok legkedveltebb játékait bemutató karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek nyolcéves gyerekeknek” oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon többek között azok a társasjátékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket tavaly, karácsony alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Fejlesztő játék webshopunkban „Mariposas - Királylepkék vándorútja - Stratégiai társasjáték ” elnevezéssel listázott társasjáték adatlapjára leginkább a következő kulcsszavakkal lelnek rá vásárlóink: képességfejlesztő játékok, családi játékok, készségfejlesztő játékok, készségfejlesztő játék, családi játék, családi játékok, társasjátékok családoknak, gyerekjátékok. Hasonló típusú keresőkifejezések, amelyek szintén segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, például a következőek lehetnek: képességfejlesztő játék, taktikai játék, társas játék, társasjáték családoknak, társas játékok, társasjátékok, gyermekjáték, társas. A fenti termék többek között a „Játékkategóriák > Társasjáték gyerekeknek felnőtteknek > Fejlesztő társasjátékok” termékkategóriában illetve a „Karácsonyi ajándékötletek” nevű termékkategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva számtalan további, hasonló társasjáték között lehet böngészni. A stratégiai játék kulcsszóra kattintva pl. körülbelül 59 különböző gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.