A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Magic Maze - Fogd és fuss - Kooperatív társasjáték

Ár:
7.990 Ft
Cikkszám: 13904
Gyártó: Gém
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 80
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. december 02.

Lépj, sürgess, lopj és fuss! Miután minden vagyonuk semmivé lett, a négy hős, kényszerűségből ugyan, de felkerekedett, hogy kirabolja a helyi plázát.
A „Magic Maze – Fogd és fuss” egy valós idejű kooperatív játék, amit csendben kell játszani.
Közösen kell gondolkodnotok, de nem beszélhettek. Egymásra lesztek utalva.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Közösen irányítotok minden bábut, de mindenki csak egy vagy két irányba. Vagyis ha egy játékos észak felé tudja mozgatni a bábukat, akkor észak felé csak ő tudja, senki más. Így neki kell észrevennie azokat a helyzeteket, amikor egy-egy hősnek észak felé kell mozognia, hiszen a többiek nem is szólhatnak hozzá, legfeljebb erős pillantásokkal és a „Csinálj már valamit” bábuval kommunikálhatják felé. És ha le tudtok lépni, mielőtt a riasztó megszólal, nincs megállás: újra meg újra visszatértek, mert a zsákmány sosem elég! Csakhogy az elvarázsolt pláza egyre nehezebben hagyja magát meglopni... Felfedezni a plázát, kirabolni a boltokat és lelécelni. 3 percetek van rá – meg még amennyit szereztek mellé!

Fejleszti logikus gondolkodást
Gyártó Gém
Játékidő ~45 perc
Játékosok száma 2-6 fő
Jelleg Kooperációs játék
Játékosok száma 1-8 játékos
Jelleg Kooperatív társasjáték

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A karácsonyi ünnepek közeledtével ajánlanánk figyelmébe a kedves nagyszülőknek és szülőknek illetve a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső látogatóknak az iskolás gyerekek legnépszerűbb játékait összegyűjtő karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek karácsonyra 11 éves gyermekeknek” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a társasjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket tavaly, karácsony előtt a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Fejlesztő játék webshopunkban „Magic Maze - Fogd és fuss - Kooperatív társasjáték” névvel listázott társasjáték termék adatlapjára leggyakrabban a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá vásárlóink: beszédfejlesztő játékok, játékok, beszédfejlesztő játék, gyerekjátékok, társas játékok, gyermekjáték, képességfejlesztő játék, képességfejlesztő játékok. Hasonló témájú kulcsszavak, melyek még segíthetnek a legjobb gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következők lehetnek: kooperatív játékok, készségfejlesztő játékok, készségfejlesztő játék, beszédkészséget fejlesztő játék, kooperatív játék, kooperációs játékok, gyermekjátékok, beszédfejlesztő játékok. A fenti társasjáték egyebek mellett a „Játékkategóriák” elnevezésű termékkategóriában és az „Életkor szerint” nevű termékkategóriában található meg. A következő termékcímkékre kattintva még több, hasonló társasjáték között lehet böngészni. A kooperációs társasjáték kulcsszóra kattintva például körülbelül 50 különböző gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.