Logikai szín-labirintus - Legler fajáték

Raktáron

Ki tudja először, a képkártyák alapján a korongokat a helyükre húzni? Egyszerűnek tűnhet, ám szükség lesz a jó megfigyelésre, és némi koncentrációra.
Játék közben fejlődik a koncentráció, valamint a különböző színekkel való ismerkedés. 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2022.07.05
7 220 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 722 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek előtt ajánlanánk figyelmébe a szülőknek vagy az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső érdeklődőknek az óvodás gyerekek legnépszerűbb játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra 4 éves gyermekeknek” című oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a fejlesztőjátékok és logikaijátékok találhatóak, amiket tavaly, a kedvelt ünnepek előtt a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

 

Játék webshopunkban „Logikai szín-labirintus - Legler fajáték” terméknévvel listázott kártyajáték oldalára leggyakrabban ezekkel a kifejezésekkel lelnek rá látogatóink: játékok, képességfejlesztő játékok, sudokuk, egyedül játszható játékok, úti játékok, utazó játék, sudoku, sudoku játékok, utazós játékok, kártyajátékok, fejtörők. Hasonló témájú keresőkifejezések, amelyek még segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következők lehetnek: játékkártya, egyszemélyes játék, játékok utazáshoz, gyermekjátékok, kártya játék, játékkártyák, készségfejlesztő játék, képességfejlesztő játék, készségfejlesztő játékok, játék utazáshoz. A fenti termék egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éveseknek > Játék 3-4 éves kislányoknak” kategóriában és a „Játékkategóriák > Logikai játékok” elnevezésű termékkategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló kártyajáték adatlapja tekinthető meg. A logikai feladványok kulcsszóra kattintva például több mint 172 különböző gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.

logikai-szin-labirintus-legler-fajatek
Logikai szín-labirintus - Legler fajáték
7 220 Ft