Junior pictolino

Nincs raktáron

Junior pictolino megfigyelést fejlesztő társasjáték már 2 éves kortól kezdődően.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
5 800 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 580 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek közeledtével ajánljuk még a szülők és nagyszülők illetve az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső látogatók figyelmébe az ovisok kedvenc játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra bölcsiseknek” oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a társasjátékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket a korábbi évek során, a kedvelt ünnepek alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

Játék webáruházunkban „Junior pictolino” elnevezéssel megtalálható társasjáték adatlapjára leggyakrabban a következő keresőkifejezésekkel találnak rá vásárlóink: képességfejlesztő játék, képességfejlesztő játékok, játék, társas játék. Hasonló típusú kifejezések, amelyek szintén segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, például a következők lehetnek: társas, készségfejlesztő játék, társasok, gyermekjátékok, társasjátékok. A fenti termék egyebek mellett az „Intézményeknek > Beszédfejlesztés” kategóriában és az „Intézményeknek > Fejlesztő” nevű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló társasjáték között lehet böngészni. A gyerekjáték címkére kattintva pl. körülbelül 6639 különféle gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.

A Junior pictolino termék kiválasztása esetén legtöbbször a következő termékek kerültek még vásárlóink kosarába: Előtte-utána – fából készült kirakó HAPE játék; Nyomda – Virágos; Domino – Állatos (nyuszis) fajáték; Mozaikos kirakó maxi 3+; Bébi pötyi vegyes formákkal – Quercetti FantaColor Baby (4405); Fogantyús puzzle – Járműves fajáték; Fogantyús fa puzzle – Farmos; Képkereső – Nagy készségfejlesztő fajáték;.