A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Junior Alias – Képleíró készségfejlesztő társasjáték

Ár:
4.990 Ft
Cikkszám: 2509
Gyártó: Tactic
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 50
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2021. január 26.
Junior Alias egy remek szórakoztató party társasjáték a kisebb korosztály számára. Kiválóan fejleszti a képleíró és asszociációs készséget - ráadásul mindezt felejthetetlen móka közben! A csapat tagjai úgy írják körül a szavakat és a képeket, hogy közben nem nevezik meg a megfejtendő szót. A Junior Alias 300 darab képes kártyát tartalmaz és 6 bábut. Közismert szavakkal és azt ábrázoló képekkel játszunk így a kisebbek is kitalálhatják a feladványt.
Ajánlott: 5 éves kortól. 
 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A Junior Alias -Tactic games társasjáték kisebbeknek, melyben a csapat tagjai úgy írják körül a szavakat és a képeket, hogy közben nem nevezik meg a megfejtendő szót. Minden más megengedett: szinonimák, ellentétek, utalások és hangutánzó szavak is használhatók. Olvasni nem tudó gyerekeket is bevonhatunk a játékba, hiszen a körülírandó szavak képi formában is láthatók. A csapattagoknak a lehető legtöbb szót kell kitalálniuk mielőtt a homokóra homokja lepereg. A játék pörgős, frenetikus és mókás! Feledhetetlen pillanatokat tud szerezni az egész családnak. Fedezzzétek fel ti is! 


 

  
 


 

Gyártó Tactic
Játékosok száma 2-12 fő
Játékosok száma 3-16 játékos
Jelleg Kommunikációs partijáték, társasjáték
Fejleszti rugalmas gondolkodást, kombinációs készséget, szókincset, kommunikációt, önálló feladatmegoldást, kreativitást, képzelő erőt, összefüggések felismerését, gyors reakciót

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Karácsony közeledtével ajánlanánk a nagyszülőknek és szülőknek illetve a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődőknek a kisiskolások legnépszerűbb játékait bemutató karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek hatéves gyermekeknek” című oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a társasjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket tavaly, a karácsonyi ünnepek előtt a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

Játék webshopunkban „Junior Alias – Képleíró készségfejlesztő társasjáték” névvel megtalálható társasjáték termékadatlapjára általában ezekkel a keresőkifejezésekkel lelnek rá látogatóink: készségfejlesztő játékok, gyermekjátékok, ovis társas, asszociációs társasjátékok, társasjáték gyerekeknek, társas, gyermekjáték, ovis társasjátékok, asszociációs játékok, gyerek társasjáték. Hasonló típusú keresőkifejezések, amelyek szintén segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, például a következők lehetnek: társasjátékok, ovis társasok, óvodás társasjátékok, társas játékok, óvodás társasjáték, társas játék, játék, társas óvodásoknak, képességfejlesztő játék. A fenti termék többek között a „Karácsonyi ajándékötletek” kategóriában,továbbá a „Karácsonyi ajándékötletek > Karácsonyi ajándék ötletek fiúknak” nevű kategóriában érhető el. A következő termékcímkékre kattintva számos további, hasonló társasjáték tekinthető meg. A gyerekjáték címkére kattintva pl. több mint 6639 különféle gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.

Vásárlóink a Junior Alias – Képleíró készségfejlesztő társasjáték termékkel együtt leggyakrabban a következő termékeket rendelték még meg: • Original Alias – Asszociációs társasjáték • Lélekpillangó – Önismereti társasjáték felnőtteknek • Logico Piccolo – Az idő – 978-963-294-346-6 • Fanaptár – fajáték • Piatnik Rummikub (Betűs) – Logikai készséget fejlesztő játék • Brainbox: ABC – Megfigyelést fejlesztő társasjáték • Kirakó 1. – mini Lük füzet 1-3. oszt. kombinációs készséget fejl. • Kirakó 2. – mini Lük füzet • Tick Tack Bumm Junior – Partyjáték gyerekeknek • Csodakártya – Jobb és bal agyfélteke összehangolása.