A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Junior Alias – Képleíró készségfejlesztő társasjáték

Ár:
4.990 Ft
Cikkszám: 2509
Gyártó: Tactic
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 50
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. július 15.
Junior Alias egy remek szórakoztató party társasjáték a kisebb korosztály számára. Kiválóan fejleszti a képleíró és asszociációs készséget - ráadásul mindezt felejthetetlen móka közben! A csapat tagjai úgy írják körül a szavakat és a képeket, hogy közben nem nevezik meg a megfejtendő szót. A Junior Alias 300 darab képes kártyát tartalmaz és 6 bábut. Közismert szavakkal és azt ábrázoló képekkel játszunk így a kisebbek is kitalálhatják a feladványt.
Ajánlott: 5 éves kortól. 
 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A Junior Alias -Tactic games társasjáték kisebbeknek, melyben a csapat tagjai úgy írják körül a szavakat és a képeket, hogy közben nem nevezik meg a megfejtendő szót. Minden más megengedett: szinonimák, ellentétek, utalások és hangutánzó szavak is használhatók. Olvasni nem tudó gyerekeket is bevonhatunk a játékba, hiszen a körülírandó szavak képi formában is láthatók. A csapattagoknak a lehető legtöbb szót kell kitalálniuk mielőtt a homokóra homokja lepereg. A játék pörgős, frenetikus és mókás! Feledhetetlen pillanatokat tud szerezni az egész családnak. Fedezzzétek fel ti is! 


 

  
 


 

Gyártó Tactic
Játékosok száma 2-12 fő
Játékosok száma 3-16 játékos
Jelleg Kommunikációs partijáték, társasjáték
Fejleszti rugalmas gondolkodást, kombinációs készséget, szókincset, kommunikációt, önálló feladatmegoldást, kreativitást, képzelő erőt, összefüggések felismerését, gyors reakciót

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Az ünnepek közeledtével ajánlanánk a kedves nagyszülőknek és szülőknek illetve az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső látogatóknak a kisiskolások legnépszerűbb játékait összegyűjtő karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek karácsonyra 5 éves gyerekeknek” oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában többek között azok a társasjátékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket a korábbi évek során, karácsony alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Fejlesztő játék webáruházunkban „Junior Alias – Képleíró készségfejlesztő társasjáték” elnevezéssel megtalálható társasjáték adatlapjára leggyakrabban ezekkel a kulcsszavakkal találnak rá látogatóink: társas játékok, társasok óvodásoknak, óvodás társasjátékok, társasjáték gyerekeknek, társas, játékok, asszociációs társasjáték, gyermekjáték, társasok, képességfejlesztő játék. Hasonló típusú kulcsszavak, amelyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következők lehetnek: készségfejlesztő játékok, gyermekjátékok, gyerekjátékok, társasjátékok, társas óvodásoknak, asszociációs játékok, társas játék, gyerek társasjáték, ovis társasjátékok. A fenti termék egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek” kategóriában,továbbá a „Játékkategóriák > Társasjáték > Családi társasjátékok” nevű kategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló társasjáték termékadatlapja tekinthető meg. A gyerekjáték címkére kattintva például körülbelül 4842 különféle gyerekjáték között böngészhetnek az érdekes és hasznos játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső látogatók.