A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Zingo társasjáték – Memóriafejlesztő játék

Ár:
6.990 Ft
Cikkszám: 36
Gyártó: Thinkfun
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 70
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. október 01.
A Zingo egy gyors, szórakoztató, párosítós logikai játék. Nagyszerű időtöltés azoknak, akik még nem tudnak olvasni, és azoknak is, akik már tudnak, mert a játékhoz a képek és a leírt szavak egyaránt használhatóak. Igazi családi társasjáték! Részleteket lásd lent. Ajánlott: 4 éves kortól, de kisebbeknek is nyugodt szívvel ajánljuk egy egyszerűbb azonosítós játékként

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A Játék célja: A játékosok megpróbálják elsőként befedni Zingo táblájukat az odaillő lapocskákkal.  A Zingo adagoló előre-hátra mozgatásával két Zingo lapocska láthatóvá válik. Ha egy játékos ugyanolyan képet lát a Zingo lapocskán, mint amilyen Zingo tábláján van, a kép kimondása után  elveszi azt, és a Zingo tábláján a megfelelő képre helyezi. A fel nem használt lapkákat félrerakjuk.  Ha kettő vagy több játékos szeretné ugyanazt a lapocskát megszerezni, azé lesz, aki a leghamarabb kimondja a nevét. Választhatunk Osztót, ilyen esetekben dönthet ő, ki is volt a gyorsabb. Ha az Osztó úgy dönt, hogy döntetlen, a lapocskát visszarakjuk a Zingo adagolóba.  Az Osztó a biró! Ha egy játékos kimondja egy lapocskán szereplő ábra nevét, anélkül, hogy szüksége volna rá, az Osztónak figyelmeztetnie kell. Három ilyen figyelmeztetés után 1 db Zingo lapocskát le kell vennie a táblájáról. További három figyelmeztetés után még 1-et, és így tovább. A figyelmeztetett játékos döntheti el, hogy melyik lapocskát veszi le.  Aki az összes képet a Zingo tábláján Zingo lapocskákkal elsőnek lefedi, hangosan felkiállt ZINGO, és ezzel megnyerve a játékot. 

Különböző nehézségi fokozatok:  A Zingo tábláknak két oldaluk van, ezért különböző nehézségű játékokra is módot ad.  A zöld szélű táblákon szereplő ábrák kevesebbszer ismétlődnek, így nem kell versenyezni a lapocskákért, ezért ezt inkább a fiatalabb játékosoknak ajánljuk.  A piros szélű táblákon több ábra azonos a többi táblán szereplőkkel. Ezen a szinten tehát nagy a verseny a játékosok között, ez teszi még izgalamasabbá a játékot. Ezt a verziót idősebb vagy gyakorlott játékosoknak ajánljuk.

Játékváltozatok:  Mini-Zingo: Az győz, akinek 3 lapocskája lesz egy sorban vizszintesen, függőlegesen vagy keresztben, vagy négyszögben.  Zany Zingo: Válasszanak a játékosok egy formát, amely szerint el kell helyezni a Zingo lapocskákat a Zingo táblán. Lehet akár négyzet, kereszt, négy sarok, stb alakzatban. Akinek először kijön a minta, az nyer.  Több táblás Zingo: Ebben az esetben a játékosok kettő vagy több Zingo táblát is használnak egyszerre egy játék során. A győztes az lesz, aki elsőként kitölt legalább egy kártyáját.


Töltsük fel a Zingo adagolót a lapkákkal, majd mozgassuk előre-hátra. Az így meglátott lapokkal igyekezzünk minél gyorsabban lefedni a táblánkat. Koncentrálj, csak a neked hiányzó lapka nevét mondd ki! Ha megtaláltad az összeset, kiáltsd hangosan ZINGO és már tiéd is a győzelem!

 


  
Gyártó Thinkfun
Játékosok száma 2-6 fő
Játékosok száma 2-8 játékos
Jelleg memória fejlesztő játék
Fejleszti koncentrációt, memóriát, megfigyelő képességet, reakció készséget, szóbeli kifejezést, társas együttműködést, szabálykövetést, térbeli tájékozódást, siker és kudarcélmény megélését, forma azonosítást

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 05. 26.

Karácsony közeledtével ajánlanánk a kedves szülőknek és nagyszülőknek illetve az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső vásárlóknak a kisiskolás gyerekek kedvenc játékait bemutató karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek karácsonyra 5 éves gyermekeknek” oldalon találhatóak. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a logikai játékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket tavaly, a karácsonyi ünnepek tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Fejlesztő játék webáruházunkban „Zingo társasjáték – Memóriafejlesztő játék” névvel listázott logikai játék adatlapjára leggyakrabban a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá látogatóink: képességfejlesztő játék, játékok, ovis társasok, társas játék, logikai játékok, óvodás társasjátékok, társas óvodásoknak, társasok óvodásoknak, óvodás társasjáték, ovis társasjátékok, társas, memória játékok. Hasonló típusú szavak, melyek szintén segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, például a következők lehetnek: ovis társas, társasjáték gyerekeknek, párkeresős játék, memóriát fejlesztő játékok, képességfejlesztő játékok, párkeresős játékok, gyerekjátékok, memória játék, társasok, társas játékok, logikát fejlesztő játékok, párosítós játék, memóriát fejlesztő játék. A fenti termék egyebek mellett a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték” kategóriában,továbbá a „Játékkategóriák > Társasjáték > Fejlesztő társasjátékok” elnevezésű termékkategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló logikai játék tekinthető meg. A párosító játék kulcsszóra kattintva például körülbelül 91 különféle gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.