A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Zingo társasjáték – Memóriafejlesztő játék

Ár:
6.990 Ft
Cikkszám: 36
Gyártó: Thinkfun
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 70
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2021. április 21.
A Zingo egy gyors, szórakoztató, párosítós logikai játék. Nagyszerű időtöltés azoknak, akik még nem tudnak olvasni, és azoknak is, akik már tudnak, mert a játékhoz a képek és a leírt szavak egyaránt használhatóak. Igazi családi társasjáték! Részleteket lásd lent. Ajánlott: 4 éves kortól, de kisebbeknek is nyugodt szívvel ajánljuk egy egyszerűbb azonosítós játékként

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A Játék célja: A játékosok megpróbálják elsőként befedni Zingo táblájukat az odaillő lapocskákkal.  A Zingo adagoló előre-hátra mozgatásával két Zingo lapocska láthatóvá válik. Ha egy játékos ugyanolyan képet lát a Zingo lapocskán, mint amilyen Zingo tábláján van, a kép kimondása után  elveszi azt, és a Zingo tábláján a megfelelő képre helyezi. A fel nem használt lapkákat félrerakjuk.  Ha kettő vagy több játékos szeretné ugyanazt a lapocskát megszerezni, azé lesz, aki a leghamarabb kimondja a nevét. Választhatunk Osztót, ilyen esetekben dönthet ő, ki is volt a gyorsabb. Ha az Osztó úgy dönt, hogy döntetlen, a lapocskát visszarakjuk a Zingo adagolóba.  Az Osztó a biró! Ha egy játékos kimondja egy lapocskán szereplő ábra nevét, anélkül, hogy szüksége volna rá, az Osztónak figyelmeztetnie kell. Három ilyen figyelmeztetés után 1 db Zingo lapocskát le kell vennie a táblájáról. További három figyelmeztetés után még 1-et, és így tovább. A figyelmeztetett játékos döntheti el, hogy melyik lapocskát veszi le.  Aki az összes képet a Zingo tábláján Zingo lapocskákkal elsőnek lefedi, hangosan felkiállt ZINGO, és ezzel megnyerve a játékot. 

Különböző nehézségi fokozatok:  A Zingo tábláknak két oldaluk van, ezért különböző nehézségű játékokra is módot ad.  A zöld szélű táblákon szereplő ábrák kevesebbszer ismétlődnek, így nem kell versenyezni a lapocskákért, ezért ezt inkább a fiatalabb játékosoknak ajánljuk.  A piros szélű táblákon több ábra azonos a többi táblán szereplőkkel. Ezen a szinten tehát nagy a verseny a játékosok között, ez teszi még izgalamasabbá a játékot. Ezt a verziót idősebb vagy gyakorlott játékosoknak ajánljuk.

Játékváltozatok:  Mini-Zingo: Az győz, akinek 3 lapocskája lesz egy sorban vizszintesen, függőlegesen vagy keresztben, vagy négyszögben.  Zany Zingo: Válasszanak a játékosok egy formát, amely szerint el kell helyezni a Zingo lapocskákat a Zingo táblán. Lehet akár négyzet, kereszt, négy sarok, stb alakzatban. Akinek először kijön a minta, az nyer.  Több táblás Zingo: Ebben az esetben a játékosok kettő vagy több Zingo táblát is használnak egyszerre egy játék során. A győztes az lesz, aki elsőként kitölt legalább egy kártyáját.


Töltsük fel a Zingo adagolót a lapkákkal, majd mozgassuk előre-hátra. Az így meglátott lapokkal igyekezzünk minél gyorsabban lefedni a táblánkat. Koncentrálj, csak a neked hiányzó lapka nevét mondd ki! Ha megtaláltad az összeset, kiáltsd hangosan ZINGO és már tiéd is a győzelem!

 


  
Gyártó Thinkfun
Játékosok száma 2-6 fő
Játékosok száma 2-8 játékos
Jelleg memória fejlesztő játék
Fejleszti koncentrációt, memóriát, megfigyelő képességet, reakció készséget, szóbeli kifejezést, társas együttműködést, szabálykövetést, térbeli tájékozódást, siker és kudarcélmény megélését, forma azonosítást

Vélemények

5.00
2 értékelés
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 12. 29.
| 5 / 5 csillag!
2020. 05. 26.

Karácsony közeledtével ajánljuk még a szülők vagy a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe a kisiskolások legkedveltebb játékait bemutató karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek karácsonyra hatéves iskolásoknak” oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a logikai játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket a korábbi évek során, a karácsonyi ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Zingo társasjáték – Memóriafejlesztő játék” terméknévvel listázott logikai játék oldalára jellemzően a következő kulcsszavakkal lelnek rá látogatóink: készségfejlesztő játékok, memóriát fejlesztő játék, gyerekjátékok, memóriafejlesztő játékok, logikus gondolkodást fejlesztő játék, óvodás társasjáték, gyermekjáték, társas óvodásoknak, logikai játékok, ovis társas, társasjátékok, párosítós játék, párosító játékok. Hasonló témájú keresőkifejezések, amelyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következőek lehetnek: társas, társas játék, gyerek társasjáték, logikát fejlesztő játékok, logikát fejlesztő játék, párosítós játékok, párkeresős játékok, képességfejlesztő játékok, képességfejlesztő játék, készségfejlesztő játék, logikus gondolkodást fejlesztő játékok, óvodás társasjátékok. A fenti termék egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek” elnevezésű termékkategóriában és a „Játékkategóriák > Társasjáték gyerekeknek felnőtteknek > Ügyességi, reakciókészség fejlesztő társasjátékok” elnevezésű kategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva számos további, hasonló logikai játék között lehet válogatni. A társasjáték címkére kattintva pl. körülbelül 920 különféle gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.

Vásárlóink a Zingo társasjáték – Memóriafejlesztő játék termékkel együtt legtöbbször a következő termékeket rendelték még meg: • Asmodee Dobble Kids játék – Junior kártyajáték • Sztorikocka (Story Cubes) – Kommunikációs társasjáték • Figurix – Társasjáték • Asmodee Dobble kártyajáték – Készségfejlesztő játék • Speed Cups 2 – Ügyességi társasjáték • Grabolo junior gyorsasági társasjáték • Fa babacsalád – 6 db-os baba szett • 100db-os fa építőkocka készlet – Színes, mintás • Három kismalac  – Készségfejlesztő játék • Hedbanz – Ki vagyok én? Társasjáték.