A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Zingo társasjáték – Memóriafejlesztő játék

Katt rá a felnagyításhoz
További képek
Ár:
6.990 Ft
Szerezhető hűségpontok: 70
Cikkszám: 36
A Zingo egy gyors, szórakoztató, párosítós logikai játék. Nagyszerű időtöltés azoknak, akik még nem tudnak olvasni, és azoknak is, akik már tudnak, mert a játékhoz a képek és a leírt szavak egyaránt használhatóak. Igazi családi társasjáték! Részleteket lásd lent. Ajánlott: 4 éves kortól, de kisebbeknek is nyugodt szívvel ajánljuk egy egyszerűbb azonosítós játékként
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Thinkfun
Szállítási díj: 990 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2019. június 27.

Játék bemutatása

A Játék célja: A játékosok megpróbálják elsőként befedni Zingo táblájukat az odaillő lapocskákkal.  A Zingo adagoló előre-hátra mozgatásával két Zingo lapocska láthatóvá válik. Ha egy játékos ugyanolyan képet lát a Zingo lapocskán, mint amilyen Zingo tábláján van, a kép kimondása után  elveszi azt, és a Zingo tábláján a megfelelő képre helyezi. A fel nem használt lapkákat félrerakjuk.  Ha kettő vagy több játékos szeretné ugyanazt a lapocskát megszerezni, azé lesz, aki a leghamarabb kimondja a nevét. Választhatunk Osztót, ilyen esetekben dönthet ő, ki is volt a gyorsabb. Ha az Osztó úgy dönt, hogy döntetlen, a lapocskát visszarakjuk a Zingo adagolóba.  Az Osztó a biró! Ha egy játékos kimondja egy lapocskán szereplő ábra nevét, anélkül, hogy szüksége volna rá, az Osztónak figyelmeztetnie kell. Három ilyen figyelmeztetés után 1 db Zingo lapocskát le kell vennie a táblájáról. További három figyelmeztetés után még 1-et, és így tovább. A figyelmeztetett játékos döntheti el, hogy melyik lapocskát veszi le.  Aki az összes képet a Zingo tábláján Zingo lapocskákkal elsőnek lefedi, hangosan felkiállt ZINGO, és ezzel megnyerve a játékot. 

Különböző nehézségi fokozatok:  A Zingo tábláknak két oldaluk van, ezért különböző nehézségű játékokra is módot ad.  A zöld szélű táblákon szereplő ábrák kevesebbszer ismétlődnek, így nem kell versenyezni a lapocskákért, ezért ezt inkább a fiatalabb játékosoknak ajánljuk.  A piros szélű táblákon több ábra azonos a többi táblán szereplőkkel. Ezen a szinten tehát nagy a verseny a játékosok között, ez teszi még izgalamasabbá a játékot. Ezt a verziót idősebb vagy gyakorlott játékosoknak ajánljuk.

Játékváltozatok:  Mini-Zingo: Az győz, akinek 3 lapocskája lesz egy sorban vizszintesen, függőlegesen vagy keresztben, vagy négyszögben.  Zany Zingo: Válasszanak a játékosok egy formát, amely szerint el kell helyezni a Zingo lapocskákat a Zingo táblán. Lehet akár négyzet, kereszt, négy sarok, stb alakzatban. Akinek először kijön a minta, az nyer.  Több táblás Zingo: Ebben az esetben a játékosok kettő vagy több Zingo táblát is használnak egyszerre egy játék során. A győztes az lesz, aki elsőként kitölt legalább egy kártyáját.


Töltsük fel a Zingo adagolót a lapkákkal, majd mozgassuk előre-hátra. Az így meglátott lapokkal igyekezzünk minél gyorsabban lefedni a táblánkat. Koncentrálj, csak a neked hiányzó lapka nevét mondd ki! Ha megtaláltad az összeset, kiáltsd hangosan ZINGO és már tiéd is a győzelem!

 


  
Gyártó Thinkfun
Mely kategória? Társasjáték
Mely korosztály? 5 - 7 éves
Nem Mindegyik
Játékosok száma 2-8 játékos
Jelleg memória fejlesztő játék
Fejleszti koncentrációt, memóriát, megfigyelő képességet, reakció készséget, szóbeli kifejezést, társas együttműködést, szabálykövetést, térbeli tájékozódást, siker és kudarcélmény megélését, forma azonosítást

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Játék webáruházunkban még jó néhány további logikai játék között böngészhet! Az egyedi és érdekes játékot vagy ajándékot kereső látogatók szíves figyelmébe ajánlanánk a kisiskolások kedvenc játékait összegyűjtő ajándék ötleteinket, melyek a „Ajándékötletek 6 éves iskolásoknak” című oldalon tekinthetőek meg. Ezen a lapon egyebek mellett azok a logikai játékok és gyerekjátékok láthatóak, melyek a gyerekek számára játékot, ajándékot kereső látogatók körében az utóbbi időszakban a legkelendőbbek voltak.

Kreatív játék webshopunkban „Zingo társasjáték – Memóriafejlesztő játék” terméknévvel listázott logikai játék oldalára leginkább ezekkel a kulcsszavakkal találnak rá látogatóink: memória játék, óvodás társasjátékok, gyerekjátékok, társas óvodásoknak, társas játékok, társasjátékok, logikai játékok, logikát fejlesztő játék, gyerek társasjáték, logikus gondolkodást fejlesztő játékok, párosítós játékok, gyermekjáték, óvodás társasjáték. Hasonló típusú kulcsszavak, melyek még segíthetnek a legjobb gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következőek lehetnek: ovis társas, párkeresős játék, társasjáték gyerekeknek, memóriafejlesztő játékok, memória játékok, logikát fejlesztő játékok, készségfejlesztő játék, képességfejlesztő játékok, játék, párkeresős játékok, ovis társasjátékok, képességfejlesztő játék, gyermekjátékok. A fenti termék egyebek mellett az „Intézményeknek > Érzékelés fejlesztése” termékkategóriában,továbbá a „Játékkategóriák > Akciós játékok” elnevezésű termékkategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló logikai játék között lehet böngészni. A logikai játék címkére kattintva pl. körülbelül 243 különböző gyerekjáték között böngészhetnek az érdekes és hasznos játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.

SAPI hírlevél modul
Szállítás & fizetés

Ekkorra érkezhet hozzád: Minden terméknél pontosan feltüntetve

általában 1 munkanap, de a megnövekedett forgalom miatt késések előfordulhatnak - Házhoz szállítva; GLSPontra,postán maradón; személyes átvétellel 

Fizetés történhet:
átutalással, utánvéttel, bankkártyás fizetéssel
Szállítási költségek:
990 Ft (+200 Ft utánvét esetén)
20.000 Ft felett INGYENES szállítás

(Kivétel: bútor, tornatermi berendezés, nagyméretű fejlesztő,játszótéri eszközök
Ezek esetében a várható költségről emailben, előre tájékoztatunk)
Részletek itt >>

Díjnyertes játékok