A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Zingo társasjáték – Memóriafejlesztő játék

Zingo társasjáték – Memóriafejlesztő játék Katt rá a felnagyításhoz
További képek
Ár:
6.490 Ft
6.190 Ft
Kedvezmény: 5%
Szerezhető hűségpontok: 62
Cikkszám: 36
A Zingo egy gyors, szórakoztató, párosítós logikai játék. Nagyszerű időtöltés azoknak, akik még nem tudnak olvasni, és azoknak is, akik már tudnak, mert a játékhoz a képek és a leírt szavak egyaránt használhatóak. Igazi családi társasjáték! Részleteket lásd lent. Ajánlott: 4 éves kortól, de kisebbeknek is nyugodt szívvel ajánljuk egy egyszerűbb azonosítós játékként
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Thinkfun
Szállítási díj: 970 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2018. június 29.

Játék bemutatása

A Játék célja: A játékosok megpróbálják elsőként befedni Zingo táblájukat az odaillő lapocskákkal.  A Zingo adagoló előre-hátra mozgatásával két Zingo lapocska láthatóvá válik. Ha egy játékos ugyanolyan képet lát a Zingo lapocskán, mint amilyen Zingo tábláján van, a kép kimondása után  elveszi azt, és a Zingo tábláján a megfelelő képre helyezi. A fel nem használt lapkákat félrerakjuk.  Ha kettő vagy több játékos szeretné ugyanazt a lapocskát megszerezni, azé lesz, aki a leghamarabb kimondja a nevét. Választhatunk Osztót, ilyen esetekben dönthet ő, ki is volt a gyorsabb. Ha az Osztó úgy dönt, hogy döntetlen, a lapocskát visszarakjuk a Zingo adagolóba.  Az Osztó a biró! Ha egy játékos kimondja egy lapocskán szereplő ábra nevét, anélkül, hogy szüksége volna rá, az Osztónak figyelmeztetnie kell. Három ilyen figyelmeztetés után 1 db Zingo lapocskát le kell vennie a táblájáról. További három figyelmeztetés után még 1-et, és így tovább. A figyelmeztetett játékos döntheti el, hogy melyik lapocskát veszi le.  Aki az összes képet a Zingo tábláján Zingo lapocskákkal elsőnek lefedi, hangosan felkiállt ZINGO, és ezzel megnyerve a játékot. 

Különböző nehézségi fokozatok:  A Zingo tábláknak két oldaluk van, ezért különböző nehézségű játékokra is módot ad.  A zöld szélű táblákon szereplő ábrák kevesebbszer ismétlődnek, így nem kell versenyezni a lapocskákért, ezért ezt inkább a fiatalabb játékosoknak ajánljuk.  A piros szélű táblákon több ábra azonos a többi táblán szereplőkkel. Ezen a szinten tehát nagy a verseny a játékosok között, ez teszi még izgalamasabbá a játékot. Ezt a verziót idősebb vagy gyakorlott játékosoknak ajánljuk.

Játékváltozatok:  Mini-Zingo: Az győz, akinek 3 lapocskája lesz egy sorban vizszintesen, függőlegesen vagy keresztben, vagy négyszögben.  Zany Zingo: Válasszanak a játékosok egy formát, amely szerint el kell helyezni a Zingo lapocskákat a Zingo táblán. Lehet akár négyzet, kereszt, négy sarok, stb alakzatban. Akinek először kijön a minta, az nyer.  Több táblás Zingo: Ebben az esetben a játékosok kettő vagy több Zingo táblát is használnak egyszerre egy játék során. A győztes az lesz, aki elsőként kitölt legalább egy kártyáját.


Töltsük fel a Zingo adagolót a lapkákkal, majd mozgassuk előre-hátra. Az így meglátott lapokkal igyekezzünk minél gyorsabban lefedni a táblánkat. Koncentrálj, csak a neked hiányzó lapka nevét mondd ki! Ha megtaláltad az összeset, kiáltsd hangosan ZINGO és már tiéd is a győzelem!

 


  
Gyártó Thinkfun
Mely kategória? Társasjáték
Mely korosztály? 5 - 7 éves
Nem Mindegyik
Játékosok száma 2-8 játékos
Jelleg memória fejlesztő játék
Fejleszti koncentrációt, memóriát, megfigyelő képességet, reakció készséget, szóbeli kifejezést, társas együttműködést, szabálykövetést, térbeli tájékozódást, siker és kudarcélmény megélését, forma azonosítást

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Játék webshopunkban még jó néhány további logikai játék és gyerekjáték között böngészhet! A minőségi és hasznos játékot vagy ajándékot kereső látogatók figyelmébe ajánlanánk a nagycsoportos óvodások legkedveltebb játékait bemutató ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek 6 éves iskolásoknak” című oldalon tekinthetőek meg. Ezen a lapon többek között azok a logikai játékok és gyerekjátékok kerültek listázásra, melyek a gyerekek számára játékot, ajándékot kereső vásárlók körében az utóbbi hónapokban a legnépszerűbbek voltak.

Fejlesztő játék webáruházunkban „Zingo társasjáték – Memóriafejlesztő játék” elnevezéssel megtalálható logikai játék adatlapjára általában a következő kifejezésekkel lelnek rá vevőink: társasok, készségfejlesztő játék, ovis társasjátékok, párosítós játék, játék, társasjátékok, óvodás társasjáték, óvodás társasjátékok, memóriafejlesztő játékok, gyerekjátékok, társasjáték gyerekeknek, ovis társas, logikus gondolkodást fejlesztő játékok. Hasonló típusú kulcsszavak, amelyek szintén segítségre lehetnek a legjobb gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következők lehetnek: játékok, párkeresős játékok, ovis társasok, készségfejlesztő játékok, logikus gondolkodást fejlesztő játék, társasok óvodásoknak, memóriát fejlesztő játékok, képességfejlesztő játékok, párosítós játékok, képességfejlesztő játék, gyermekjátékok, memóriát fejlesztő játék. A fenti logikai játék egyebek mellett az „Intézményeknek » Társasjáték” termékkategóriában és a „Játékkategóriák » Akciós játékok” elnevezésű termékkategóriában érhető el. A következő termékcímkékre kattintva számtalan további, hasonló logikai játék között lehet válogatni. A társasjáték kulcsszóra kattintva pl. körülbelül 434 különféle gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.

MailChimp hírlevél modul

Játékliget hírlevél

Különleges ajánlatok, hírek, érdekességek!
Most ajándékkal jutalmazzuk feliratkozásod!

Milyen korú gyermeked van?

Adatvédelmi tájékoztatót a hírlevél kéréssel  elfogadom. 
Adatvédelmi azonosítónk:
NAIH-94873/2016
bármikor leiratkozhatsz 

Szállítás & fizetés

Ekkorra érkezhet hozzád: Minden terméknél pontosan feltüntetve

általában 2 munkanap - Házhoz szállítva; GLSPontra,postán maradón; személyes átvétellel 

Fizetés történhet:
átutalással, utánvéttel, bankkártyás fizetéssel
Szállítási költségek:
970 Ft (+150 Ft utánvét esetén)
20.000 Ft felett INGYENES szállítás

(Kivétel: bútor, tornatermi berendezés, nagyméretű fejlesztő,játszótéri eszközök
Ezek esetében a várható költségről emailben, előre tájékoztatunk)
Részletek itt >>