5 (3 vélemény)

Zingo társasjáték Memóriafejlesztő játék

Raktáron

A Zingo egy gyors, szórakoztató, párosítós logikai játék. Nagyszerű időtöltés azoknak, akik még nem tudnak olvasni, és azoknak is, akik már tudnak, mert a játékhoz a képek és a leírt szavak egyaránt használhatóak. Igazi családi társasjáték! Részleteket lásd lent. Ajánlott: 4 éves kortól, de kisebbeknek is nyugodt szívvel ajánljuk egy egyszerűbb azonosítós játékként.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.06.13
10 200 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 1 020 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek előtt ajánljuk még a szülők és nagyszülők vagy az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe az óvodások legkedveltebb játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek ünnepekra 4 éveseknek” oldalon találhatóak. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a társasjátékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket a korábbi évek során, a kedvelt ünnepek előtt a legtöbbször vásároltak ajándékként.

 

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Zingo társasjáték Memóriafejlesztő játék” elnevezéssel megtalálható társasjáték oldalára jellemzően a következő kulcsszavakkal találnak rá vásárlóink: gyermekjátékok, társasjátékok, társasjáték, gyermekjáték, memóriafejlesztő társasjáték, társas játékok, képességfejlesztő játék, társasjáték gyerekeknek, készségfejlesztő játék. Hasonló típusú szavak, melyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következőek lehetnek: társasjátékok, társasok,  társas, társasok, társas játék, játék, játékok, készségfejlesztő játékok. A fenti termék egyebek mellett az „Márkák > Thinkfun” elnevezésű, valamint a „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves lányoknak”  termékkategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló társasjáték között lehet böngészni. A gyerekjáték címkére kattintva például több mint 6639 különböző gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.

Zingo_tarsasjatek_Memoriafejleszto_jatek
Zingo társasjáték Memóriafejlesztő játék
10 200 Ft