Felfújható ugráló tűzoltóautó - Jamara

Nincs raktáron

Kiváló minőségű anyagból készült ugráló játék, mely fejleszti az egyensúlyt, a mozgást. 50 kg súlyig terhelhető. Könnyen irányítható, a kialakított fülek kapaszkodóként használhatók. 
 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
8 890 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 889 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek közeledtével ajánljuk még a kedves nagyszülők és szülők vagy az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső látogatók figyelmébe a kiscsoportos óvodások legnépszerűbb játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek 3 éves ovisoknak” című oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában többek között azok a labdajátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket a korábbi évek során, a kedvelt ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

 

Fejlesztő játék webshopunkban „Felfújható ugráló tűzoltóautó - Jamara” névvel listázott labdajáték oldalára általában ezekkel a kifejezésekkel találnak rá látogatóink: képességfejlesztő játék, gyermekjátékok, mozgást fejlesztő játék, játék labdák, labdajátékok, mozgást fejlesztő játékok, készségfejlesztő játékok. Hasonló témájú szavak, melyek szintén segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, pl. a következőek lehetnek: játékok, készségfejlesztő játék, mozgásfejlesztő eszközök, játék, mozgásfejlesztő eszköz, mozgásfejlesztő játékok, képességfejlesztő játékok. A fenti labdajáték többek között a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték, fejlesztő eszközök > Nagymozgást, mozgáskoordinációt fejlesztő játékok” elnevezésű kategóriában és az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éveseknek > Játék 3-4 éves lányoknak” nevű termékkategóriában érhető el. A következő termékcímkékre kattintva még több, hasonló labdajáték termékadatlapja tekinthető meg. A labdajáték kulcsszóra kattintva példának okáért több mint 126 különféle gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.