Termék státusza
Ár
770 Ft - 98 421 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Téma szerint
Hányan játszhatják?
Fejlesztési terület

Festékek, temperák

A festékekről mindenkinek elsősorban a kreatív játék, alkotás, képkészítés, színezés jut eszébe. Kínálatunkban minden olyan különböző festék megtalálható, amelyek nélkülözhetetlenek az otthoni, óvodai vagy iskolai alkotótevékenységhez. Megtalálható itt az egyszerű vízfesték, az ujjfesték, tempera, porcelán és üvegfesték is. Minden korosztály fellelheti a számára legkedvezőbb festéket aszerint, hogy milyen anyaggal, milyen színekkel szeretne dolgozni. 

Görgess lejjebb és válaszd ki a számodra megfelelő festékeket a kreatív munkához! 

 

 

 

Tovább

Márkák

A festékeket között számos olyan márka van, amely kifejezetten a festékekre, kreatív játékokra összpontosul. A Djeco, Carioca, Maped, Südor, Herlitz nagy hangsúlyt fektet a márkák minőségére. Egyre inkább előtérbe kerül a környezettudatosság, hogy káros anyagokat nem tartalmaznak. Nem csak a nagyobb csemeték, de az egészen kicsi gyerekek is biztonsággal tudják használni ezeket.

A legnépszerűbb festékek

Az egyik legnépszerűbb festékfajta a vízfestékek és vízbázisú festékek. Aszerint, hogy mennyi vizet használunk, többféle hatás érhető el velük. Általában palettás kiszerelésben beszerezhető, a 6, 12, 18, 24, 36 palettás színek a legnépszerűbbek. A klasszikus színektől a modernebb, élénkebb neon színekig minden megtalálható. 

Az ujjfestékek már egészen kicsiknek, 2 éves kortól ajánlottak. Fontos tulajdonságaik, hogy nem mérgezőek, könnyen le-és kimosható a bőrről, felültetekről, textilből, szagtalanok. A Janod, illetve a CreaLign márkák különböző témájú ujjfesték kreatív készleteket is kínál. Kislányok körében a legnépszerűbbek a hercegnős, tündéres, a kisfiúk körében az állatos, űrhajós, autós témára épülő kreatív készletek.

Főként az iskolában már előkerülnek a tempera festékek. Kínálatunkban megtalálhatók a különböző kiszerelésű fél literes és literes kiszerelésű temperák. A színekben a kínálat rendkívül sokrétű, egy szín különböző árnyalatai is fellelhetők, így kicsik és nagyok megtalálhatják a kedvükre való színeket. A temperák remekül fednek porózus felületeken, vásznon, papíron is. 
A festékek természetesen elengedhetetlen kiegészítői az ecsetek, festékkeverő paletták, amelyek mind azt a célt szolgálják, hogy a kreatívkodok minél precízebb alkotásokat készíthessenek. 
Fejleszd a kreativitásodat festéssel!                                                                                                                           
A festék nem csupán gyerekek számára egy szuper kreatív elfoglaltság, de a felnőtteknek is egy igazán hasznos időtöltés. A festés kikapcsol, oldja a stresszt. Remekül fejleszti a kézügyességet, finommotorikus készségeket. Egy elkészült kép remek ajándék is lehet bármilyen alkalomra, de a szobák falát is feldobja egy jól sikerült festmény.
Nézz körül egyéb kreatív játékaink között is, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb kreatív elfoglaltságot! 
Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

    • Az alábbi népszerű játékok karácsonyi ajándékba játékkategóriák segítségével webáruházunk legkedveltebb, legtöbb vásárlónk által választott TOP játékait, ajándékait, legnépszerűbb játékait válogattuk össze, korcsoportok szerint válogatva.
Tovább