Termék státusza
Ár
989 Ft - 9 771 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Téma szerint
Mesehős
Fejlesztési terület

Minivilág a legkisebbeknek

A gyerekek életük első 36 hónapjában tanulják a legtöbbet. Testi és szellemi fejlődésük napról napra megfigyelhető. A tudatos szülők aktívan hozzájárulhatnak ehhez a fejlődéshez.
A minivilág termékek, könyvek célirányosan támogatják a baba fejlődését anélkül, hogy túlterhelnék őt. Kiváló lehetőséget nyújtanak arra, hogy a kicsi megtanulja használni az érzékszerveit: hogy a fiatal idegrendszer abban a fejlettségi stádiumban találkozzon a különböző ingerekkel, formákkal, színekkel, amikor fel tudja dolgozni és értelmezi is azokat. 

Nézz szét minőségi kínálatunkban!

Tovább

Minivilág a legkisebbeknek kategóriánk kínálatában bájos kukucskálós könyvek, minőségi kivitelezésű, színes lapozók, 3D térbeli mesekönyvek, tili toli könyvecskék, felelgetős és verselgetők várják a picik számára ajándékot kereső szülőket és nagyszülőket. Hol lakik a róka?, Szókimondóka, Miaú meséi, Kisvakond és más örök klasszikusok, Jancsi és Juliska, Csizmás kandúr, Piroska és a farkas szereplői jelennek meg többek között ebben a válogatásunkban. Minivilág könyvek, foglalkoztatók a kisgyermekeknek az érzékelésen keresztüli fejlesztésre, természetes kíváncsiságuk felébresztésére.

A meseolvasás már egészen pici kortól élmény a kisgyermek számára, hiszen meghitten együtt töltött időt jelent számára. A mese hatással van beszédfejlődésére, fantáziájára, gazdagodik érzelemvilága és szociális képességei. Már néhány hónapos kortól megszerettetheted vele a puha babakönyvek lapozgatását, melyeket ritmikus mondókákkal párosíthatsz. Ezeket a fürdő könyvecskéket akár az esti pancsihoz is magatokkal vihetitek, a kiválófürdőjáték kedves jelenetekkel fejleszti a pici figyelmét, érzékelését és észlelését. Első évben ajánlott olyan érdekes formájú, szivacsból vagy textilből készült színes képes könyvet vásárolni kicsinyünknek, ami megragadja a figyelmét. 1 éves kor után a böngésző, lapozgató, keményfedeles könyvek nagy örömet okozhatnak a gyermeknek. Ilyenkor már be tudnak kapcsolódni a mesébe, azonosulni tudnak vele, utánozzák az autó vagy az állatok hangját és megmutatják, hol van. Érdemes a közös olvasásra nyugodt, bensőséges, "összebújós" időt találni, ahol kényelmesen és biztonságosan elmerülhettek a mesék birodalmában, mert így ez a jó érzésekkel teli közös élmény mélyíti a szülő-gyermek kapcsolatot. 

A kicsiben kialakuló pozitív érzések hatására nagy valószínűséggel később is szívesen fordul majd a könyvek világához, iskolás korában nagy előszeretettel lapozgat ismeretterjesztő könyveket és nyitottabb, kreatívabb, szélesebb tudással rendelkező fiatal válik belőle. 

Fedezd fel Játékliget játék webáruházunk játékkategóriáinak izgalmas választékát és találd meg a számotokra legérdekesebbet! 


Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:    • Az alábbi népszerű játékok karácsonyi ajándékba játékkategóriák segítségével webáruházunk legkedveltebb, legtöbb vásárlónk által választott TOP játékait, ajándékait, legnépszerűbb játékait válogattuk össze, korcsoportok szerint válogatva.Tovább