A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Zárak és csatok - Falra szerelhető logikai játék

Ár:
21.890 Ft
Cikkszám: 10164
Gyártó: Child Friends
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 219
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. szeptember 29.

Falra szerelhető logikai játék, hosszú időre leköti majd a gyermeket. Hiszen micsoda öröm egy kisgyermeknek ha a zárakkal babrálhat! Ez a tanuló tábla lehetőséget biztosít arra, hogy különböző zárakat kinyithasson, majd becsukhasson annyiszor, ahányszor csak akarja!

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Zárak és csattok - Falra szerelhető logikai játék 
Anyaga fa, egészségre ártalmas anyagot nem tartalmaz. Tisztítás enyhén nedves ruhával. Figyelem, fulladásveszély! A lenyelhető apró alkatrészek miatt csak 3 éves kor felett használható. A csomagolás nem a termék része, kibontás után távolítsa el, mert a műanyag fólia fulladást okozhat.

Méretek: 44x 44 x 3 cm

Fejleszti Finommotorikát
Gyártó Child Friends
Jelleg készségfejlesztő játék

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Játék webshopunkban „Zárak és csattok - Falra szerelhető logikai játék” névvel megtalálható oktatójáték adatlapjára általában ezekkel a keresőkifejezésekkel találnak rá látogatóink: készségfejlesztő eszköz, játékos matematika, oktatójátékok, matekos játékok, fejlesztő eszközök. Hasonló témájú kifejezések, amelyek szintén segíthetnek a legjobb fejlesztő eszközök kiválasztásában, pl. a következők lehetnek: képességfejlesztő eszköz, matematikai játék, matematikai játékok, tanulós játékok, matekos játék, képességfejlesztő eszközök. A fenti termék többek között a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték > Finommotorika fejlesztés” kategóriában és a „Játékkategóriák > Logikai játékok” elnevezésű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva számtalan további, hasonló oktatójáték termékadatlapja között lehet válogatni. Az oktatójáték címkére kattintva példának okáért több mint 149 különböző fejlesztő eszköz között válogathatnak a bölcsődei, óvodai illetve iskolai pedagógusok, vezetők.