A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Felismerés, megnevezés – Logico Primo feladatlapok - 978-963-294-650-4

Ár:
1.890 Ft
1.750 Ft
Kedvezmény: 7%
Cikkszám: 13656
Gyártó: Logico
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 18
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. október 30.
A Felismerés, megnevezés feladatkártyacsomag az alábbi témákat dolgozza fel: Színek, formák, méretek, arányok, sorrend és összefüggések felismerése.

Ez a füzet csomagban is kapható. 
Ajánljuk:3 éves kortól

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A LOGICO PRIMO innovatív tanulójáték – az óvodások napirendjébe beépíthetően – a következő területek fejlesztéséhez kínál játékos gyakorlatokat: érzékelés, koncentráció, mennyiségek és színek ismerete, térbeli tájékozódás, nyelvi kifejezésmód, tárgyi információk, valamint hozzárendelések és analógiaképzés révén logikai összefüggések keresése.

A kártyák a PRIMO kerettel együtt használhatóak. A keret könnyen kezelhető, fejleszti a vizuális észlelést, a szem- és kézkoordinációt. A kerethez rögzített korongok tologatásával bejelölhető a helyes megoldás. A kartonlapokra így nem kell írni, újra és újra felhasználhatóak. A korong tologatása a kötött pályán kiválóan alkalmas az írás előkészítéshez.


 
 


 

Gyártó Logico
Játékosok száma 1 játékos
Jelleg tolókorongos tanulójáték kicsiknek és nagyoknak
Fejleszti memóriát, megfigyelő képességet, logikát, összefüggések felismerését, figyelmet, koncentrációt, kombinációs készséget, rugalmas gondolkodást, rendszerező képességet, forma és színfelismerést, ábra olvasást,finommotorikát, észlelést, önálló feladatmegoldást

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Fejlesztő játék webshopunkban „Felismerés, megnevezés – Logico Primo feladatlapok - 978-963-294-650-4” terméknévvel megtalálható készségfejlesztő feladatok termékadatlapjára leggyakrabban a következő kifejezésekkel lelnek rá látogatóink: tanulójáték, készségfejlesztő füzet, fejlesztő feladatlap, készségfejlesztő feladatok, oktatójátékok, képességfejlesztő füzet. Hasonló típusú szavak, melyek még segítségre lehetnek a legjobb foglalkoztató füzetek kiválasztásában, pl. a következőek lehetnek: tanulójátékok, foglalkoztató feladatlapok, foglalkoztató feladatlap, képességfejlesztő füzetek, oktatójáték. A fenti készségfejlesztő feladatok egyebek mellett az „Intézményeknek > Logico” elnevezésű kategóriában és az „Intézményeknek ” elnevezésű kategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva számtalan további, hasonló készségfejlesztő feladatok között lehet válogatni. A készségfejlesztő feladatok kulcsszóra kattintva pl. több mint 153 különféle foglalkoztató füzet között választhatnak az unokájuknak, gyermeküknek készségfejlesztő foglalkoztató füzeteket kereső nagyszülők és szülők.