A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Logico Primo füzetcsomag 3 éveseknek – Logico Primo alaplappal

Ár:
14.940 Ft
13.440 Ft
Kedvezmény: 10%
Cikkszám: 731
Gyártó: Logico
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 135
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. október 22.

A csomag tartalma 6 db Logico Primo füzetcsomag és 1db Logico Primo alaplap.

- Tarka Formák 
- Irány az ovi 
- Felismerés, megnevezés 
- Csuri az óvodában!
- Festék, olló 
- Ébredéstől elalvásig 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A Logico  egy játékos képességfejlesztősorozat 3-7 éves kislurkók számára. Minden Logico csomag 16db különböző nehézségű, változatos, színes feladatlapokból áll, mely közel áll a gyermekek élményvilágához. A feladatok célja a tanuláshoz szükséges képességek kialakítása és fejlesztése és a feladatlapok használatával felismerhetők az esetleges tanulási zavarok első jelei. Ebben az életkorban különösen fontos az aktív tevékenység. A Logico feladatlapokhoz használható keret a feladatok megoldását élményszerűvé teszi, oldja a hosszantartó gyakorlás unalmasságát. A lapok hátoldalán található ellenőrző sorok segítségével a gyerekek azonnal le tudják önmagukat ellenőrizni és ez serkenti őket az újabb feladatok megoldására.


 


 

A kártyát belerakjuk a keretbe.

A színes korongokat feltoljuk a megoldások mellé.

A kártyát megfordítjuk, és ellenőrizzük, hogy helyes-e a megoldásunk.

 

 
 


 

Gyártó Logico
Játékosok száma 1 játékos
Korosztály 3 éves kortól
Jelleg tolókorongos tanulójáték óvodásoknak
Fejleszti észlelést,memóriát, megfigyelő képességet, logikát, összefüggések felismerését, figyelmet, koncentrációt, kombinációs készséget, rugalmas gondolkodást, rendszerező képességet, forma és színfelismerést, ábra olvasást, finommotorikát, önálló feladatmegoldást

Vélemények

5.00
2 értékelés
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2019. 01. 07.
Nagyon jó játék, gyógypedagógusként sokat használom, akár nem beszélő gyerekekkel is jól működik.
| 5 / 5 csillag!
2016. 09. 25.
A termék nagyon jó, a gyerekek fejlődéséhez jól hozzájárul. Bárkinek ajánlom.

Fejlesztő játék webshopunkban „Logico Primo füzetcsomag 3 éveseknek – Logico Primo alaplappal” terméknévvel listázott gyakorlófüzet oldalára leginkább a következő kulcsszavakkal lelnek rá vásárlóink: harmadik osztályosoknak, akciós játékcsomag, készségfejlesztő füzetek, akciós játékcsomagok, foglalkoztató feladatlap, tanulójátékok, 3. osztályosoknak, gyakorlófüzetek, kisiskolásoknak. Hasonló témájú szavak, melyek még segítségre lehetnek a megfelelő foglalkoztató füzetek megtalálásában, példának okáért a következők lehetnek: foglalkoztató füzetek, gyakorló feladatlap, oktatójáték, gyakorló feladatlapok, gyakorló füzetek, oktatójátékok, harmadikosoknak, 3. osztályosok, gyakorló füzet. A fenti termék egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek” kategóriában és a „Játékkategóriák” elnevezésű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva számtalan további, hasonló gyakorlófüzet adatlapja tekinthető meg. A játékcsomag címkére kattintva példának okáért több mint 68 különböző foglalkoztató füzet között választhatnak a gyermeküknek, unokájuknak készségfejlesztő foglalkoztató füzeteket kereső szülők vagy nagyszülők.