A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

IQ Puzzler - Pro – Smartgames logikai játék

Ár:
2.990 Ft
Cikkszám: 4898
Gyártó: Smartgames
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 30
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. december 08.
A Puzzler Pro a Smart Games új  játéka. Golyózásra fel! 3 különböző játék szinten 120 feladványon keresztül 2 és 3 dimenzióban is gondolkodhatsz!

Ide kattintva még több egyszemélyes játékot talál. 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A doboz tetején 2 D feladványok pályáját találhatod, egy külön pályával a 3 D-s piramisokat építheted. Különböző nehézségi fokozatú feladványokkal teheted próbára a logikai gondolkodásodat.

 
 


 


Válassz egy feladatot és a már berajzolt elemeket helyezd a felületre a színekre ügyelve. A kimaradt elemekkel a Te dolgod hogyan össze-vissza forgatva  töltsd meg a tálcát.

 


 


Ha belejöttél, térben is folytathatod!

 

 


 Így is kinézhet, ha végeztél. Minden feladatnak 1 megoldása van. Vigyázz, nem ér lesni.

 
 


 

Gyártó Smartgames
Játékosok száma 1 játékos
Jelleg tetriszjellegű logikai-ügyességi fejlesztőjáték
Fejleszti térlátást, logikai gondolkodást, problémamegoldóképességet, kombinációs készséget, koncentrációt, megfigyelőképességet, rendszerező képességet, formafelismerést, színfelismerést,téri tájékozódást, finommotoros készségeket,önálló feladat megoldást,irányok felismerését,önálló ellenőrzést,okosítójáték

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A karácsonyi ünnepek előtt ajánljuk még a szülők vagy a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső látogatók figyelmébe a kisiskolások kedvenc játékait összegyűjtő karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 5 éves gyermekeknek” című oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a logikai játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, a karácsonyi ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Kreatív játék webáruházunkban „IQ Puzzler – Pro  – Smartgames logikai játék” elnevezéssel megtalálható logikai játék oldalára általában a következő kifejezésekkel lelnek rá vásárlóink: gyermekjátékok, egyszemélyes játék, játék, egyszemélyes játékok, logikát fejlesztő játékok, készségfejlesztő játék, játékok, térbeli játékok. Hasonló típusú keresőkifejezések, melyek még segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, például a következőek lehetnek: logikus gondolkodást fejlesztő játék, képességfejlesztő játékok, logikai feladványok, gyermekjáték, fejtörők, fejtörő, logikai feladatok, logikus gondolkodást fejlesztő játékok, gyerekjátékok. A fenti termék egyebek mellett a „Játékkategóriák > Kedvelt ajándékötletek > Népszerű ajándék ötletek iskolásoknak” termékkategóriában,továbbá az „Intézményeknek ” nevű termékkategóriában található meg. A következő termékcímkékre kattintva még több, hasonló logikai játék tekinthető meg. A logikai játék kulcsszóra kattintva például több mint 367 különféle gyerekjáték között válogathatnak a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.

Vásárlóink az IQ Puzzler – Pro  – Smartgames logikai játék termékkel együtt legtöbbször az alábbi termékeket vásárolták még: Csodakártya – Jobb és bal agyfélteke összehangolása; Grabolo – Gyorsasági társasjáték; IQ Focus– Smartgames logikai játék; Tantrix játékkészlet – Kirakós társasjáték; Asmodee Dobble kártyajáték – Készségfejlesztő játék; IQ XOXO – SmartGames logikai játék; Camelot Junior – Logikai építőjáték; Színkép (Colour Code) – Smartgames fejlesztő játék; PIXEL Mandala készítő pötyi készlet(2101); Csipkerózsika – Smart Games logikai játék.