A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

IQ Puzzler - Pro – Smartgames logikai játék

Ár:
2.990 Ft
Cikkszám: 4898
Gyártó: Smartgames
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 30
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. augusztus 06.
A Puzzler Pro a Smart Games új  játéka. Golyózásra fel! 3 különböző játék szinten 120 feladványon keresztül 2 és 3 dimenzióban is gondolkodhatsz!

Ide kattintva még több egyszemélyes játékot talál. 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A doboz tetején 2 D feladványok pályáját találhatod, egy külön pályával a 3 D-s piramisokat építheted. Különböző nehézségi fokozatú feladványokkal teheted próbára a logikai gondolkodásodat.

 
 


 


Válassz egy feladatot és a már berajzolt elemeket helyezd a felületre a színekre ügyelve. A kimaradt elemekkel a Te dolgod hogyan össze-vissza forgatva  töltsd meg a tálcát.

 


 


Ha belejöttél, térben is folytathatod!

 

 


 Így is kinézhet, ha végeztél. Minden feladatnak 1 megoldása van. Vigyázz, nem ér lesni.

 
 


 

Gyártó Smartgames
Játékosok száma 1 játékos
Jelleg tetriszjellegű logikai-ügyességi fejlesztőjáték
Fejleszti térlátást, logikai gondolkodást, problémamegoldóképességet, kombinációs készséget, koncentrációt, megfigyelőképességet, rendszerező képességet, formafelismerést, színfelismerést,téri tájékozódást, finommotoros készségeket,önálló feladat megoldást,irányok felismerését,önálló ellenőrzést,okosítójáték

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Karácsony közeledtével ajánlanánk figyelmébe a szülőknek vagy a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső vásárlóknak a nagycsoportos ovisok kedvenc játékait bemutató karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek 5 éves gyerekeknek” című oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a logikai játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, karácsony alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Fejlesztő játék webshopunkban „IQ Puzzler - Pro – Smartgames logikai játék” terméknévvel listázott logikai játék adatlapjára általában a következő kulcsszavakkal lelnek rá látogatóink: képességfejlesztő játék, fejtörők, gyermekjátékok, háromdimenziós játékok, készségfejlesztő játékok, játék, játékok, térbeli játékok. Hasonló típusú kifejezések, amelyek még segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következőek lehetnek: fejtörő, egyszemélyes játék, egyedül játszható játék, logikai feladatok, képességfejlesztő játékok, logikai játékok, logikát fejlesztő játékok, készségfejlesztő játék, logikai feladványok. A fenti termék többek között az „Intézményeknek > Logika és gondolkodás” elnevezésű termékkategóriában,továbbá a „Játékkategóriák > Logikai játékok” nevű kategóriában található meg. A következő termékcímkékre kattintva számos további, hasonló logikai játék adatlapja tekinthető meg. A logikai feladványok címkére kattintva például körülbelül 142 különböző gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.