5 (1 vélemény)

Verdák kisautó 2db-os készlet - Smoby Planet

Nincs raktáron

Disney Verdák 2 db-os autókészlettel a gyermekek versenyt indíthatnak barátaikkal és újrajátszhatják a mesefilm izgalmas jeleneteit. 
Két féle változatban, véletlenszerűen szálíltjuk. 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
3 790 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 379 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek közeledtével ajánlanánk figyelmébe a szülőknek és nagyszülőknek vagy az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső vásárlóknak a középső csoportos óvodások legnépszerűbb játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek ünnepekra 3 éves óvodásoknak” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a autós játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket tavaly, a kedvelt ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

 

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Verdák kisautó 2db-os készlet - Smoby Planet” terméknévvel megtalálható autós játék adatlapjára általában ezekkel a kulcsszavakkal lelnek rá vevőink: játék autók, fából készült játékok, játék autó, gyerekjátékok, autós játékok, játékgarázs, fából készült játék, gyermekjáték, készségfejlesztő játék. Hasonló témájú keresőkifejezések, melyek még segíthetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, pl. a következők lehetnek: fa játék, képességfejlesztő játék, játékok, fajátékok, képességfejlesztő játékok, játék parkolóház, játék, játék garázsok. A fenti autós játék többek között az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éves ovisoknak > Játék 3-4 éves kisfiúknak” kategóriában,továbbá a „Játékkategóriák” elnevezésű kategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló autós játék tekinthető meg. A játékgarázs kulcsszóra kattintva például több mint 13 különböző gyerekjáték között válogathatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.