Takarítókocsi porszívóval és kiegészítőkkel - Smoby

Nincs raktáron

A házimunka fontosságát nem lehet elég korán elkezdeni tanítani a gyermekeknek. A porszívózás a takarítás lényeges fő eleme. 
Ezzel a Smoby elektronikus porszívóval minden gyermek számára élmény lehet a takarítás. 
A porszívó ki-be kapcsoló gombbal rendelkezik, igazi porszívó hangot adva, igazán élethű játékélményt nyújt a gyermekeknek. Emellett további takarításhoz való kellékeket, és kiegészítőket találhatunk a készletben. Indulhat a nagy takarítás?


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
19 900 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 1 990 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek előtt ajánljuk még a szülők és nagyszülők illetve az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső érdeklődők figyelmébe a középső csoportos ovisok legkedveltebb játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek négyéves óvodásoknak” oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a szerepjátékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket a korábbi évek során, a kedvelt ünnepek alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

Fejlesztő játék webáruházunkban „Takarítókocsi porszívóval és kiegészítőkkel - Smoby” elnevezéssel megtalálható szerepjáték oldalára általában ezekkel a keresőkifejezésekkel találnak rá vásárlóink: képességfejlesztő játékok, készségfejlesztő játék, képességfejlesztő játék, lányos és fiús játék, fiús és lányos játékok. Hasonló témájú kulcsszavak, melyek szintén segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, pl. a következők lehetnek: szerepjátékok, fiús és lányos játék, gyerekjátékok, játék. A fenti szerepjáték többek között a „Márkák > Smoby” kategóriában illetve az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éves ovisoknak” nevű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva még több, hasonló szerepjáték termékadatlapja tekinthető meg. A takarítós játék címkére kattintva például körülbelül 19 különböző gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.