A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Spooky wooky megfigyelőkészséget fejlesztő játék

Ár:
4.190 Ft
Cikkszám: 1845
Gyártó: Piatnik
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 42
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. szeptember 29.
A Spooky Wooky egy vidám megfigyelőkészséget- fejlesztő játék, amiben a gyors reakció legalább olyan fontos mint a jó memória. Az asztalon lefordítva szétterített lapokon láthatók a kis szellem csemeték, akiknek a pocakján különböző színű, formájú és darabszámú foltok vannak. A játékosok egymás után fordítják fel a lapokat aki megegyezést lát az villámként rácsap a lapra. Az aki a legszemfülesebb és sok lapot gyűjt, megnyeri a játékot. Az alapjáték mellett két játékvariációt is tartalmaz!

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A csomag mérete: 17 x17 x 6 cm. 
Tartozékok: 63 db szellemlámpa, 1 db játékleírás. 

 
Gyártó Piatnik
Játékosok száma 2-6 fő
Játékosok száma 2-6 játékos
Jelleg megfigyelőkészséget fejlesztő játék.
Fejleszti színfelismerést, megfigyelőkészséget, vizuális érzékelést, problémamegoldó képességet, kombinációs készséget, reakciókészséget, koncentrációt, rendszerező képességet, megosztott figyelmet, önálló feladatmegoldást, önálló ellenőrzést.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Karácsony közeledtével ajánlanánk a kedves nagyszülőknek és szülőknek illetve az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődőknek a kisiskolás gyerekek legkedveltebb játékait bemutató karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek karácsonyra 6 éves gyermekeknek” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a társasjátékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket tavaly, a karácsonyi ünnepek alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Játék webshopunkban „Spooky wooky megfigyelőkészséget fejlesztő játék” névvel megtalálható társasjáték oldalára leginkább a következő keresőkifejezésekkel találnak rá vásárlóink: társas játékok, társas, társasok óvodásoknak, gyerekjátékok, megfigyelőkészséget fejlesztő játék, játékok, képességfejlesztő játék, megfigyelő játék, készségfejlesztő játékok. Hasonló témájú keresőkifejezések, melyek még segítségre lehetnek a legjobb gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következőek lehetnek: játék, ovis társasok, képességfejlesztő játékok, társasok, megfigyelő játékok, gyermekjáték, megfigyelőkészséget fejlesztő játék, óvodás társasjáték, gyermekjátékok, készségfejlesztő játék. A fenti termék többek között az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek > Játék 8-9-10-11-12 éves lányoknak” elnevezésű termékkategóriában,továbbá a „Játékkategóriák” nevű kategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló társasjáték között lehet böngészni. A társasjáték címkére kattintva példának okáért körülbelül 701 különböző gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.