SpinForce "CÉL" Versenyautó pálya szett

Nincs raktáron

Versenyezz két kaszkadőr autóval ezen a szuper SpinForce versenypályán! Indítsd az autódat a rámpáról és landolj a forgó célpontba. Gyűjtsd a pontokat a győzelemért! A készlet 33 darabos, 2 versenyautót és 10 db pontkártyát is tartalmaz! A SpinForce versenyautók nagy sebességű hátrahúzható autók!


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
10 990 Ft
Nincs raktáron
A termék után járó hűségpontok: 110 Ft
Nyomtat
Kérdés a termékről
Videó
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek előtt ajánlanánk a szülőknek és nagyszülőknek vagy a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső vásárlóknak a középső csoportos ovisok legnépszerűbb játékait összegyűjtő karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek karácsonyra 4 éves ovisoknak” című oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a autós játékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket a korábbi évek során, karácsony alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „SpinForce "CÉL" Versenyautó pálya szett” terméknévvel listázott autós játék oldalára általában a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá látogatóink: készségfejlesztő játékok, autó pályák, képességfejlesztő játék, autópályák, játék autó pályák, játékautók, játékautó, autós játékok. Hasonló típusú keresőkifejezések, melyek még segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, pl. a következőek lehetnek: játék, gyermekjáték, autó pálya, játékok, játék autók, játék autó, képességfejlesztő játékok. A fenti autós játék egyebek mellett a „Játékkategóriák” elnevezésű kategóriában,továbbá a „Karácsonyi ajándékötletek” elnevezésű termékkategóriában található meg. A következő termékcímkékre kattintva jónéhány további, hasonló autós játék adatlapja között lehet böngészni. Az autópálya kulcsszóra kattintva példának okáért több mint 17 különféle gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.