Munkagépek - Smoby Planet: Vroom 3 darabos járműszett

Nincs raktáron

Aranyos, mosolygós munkagépek a kisebb kezekre tervezve. Vroom Planet kisautó szett egy igazán menő játékszett, mely 3 kisautót rejt lekerekített élekkel, így alkalmas minden gyerkőc számára már 12 hónapos kortól. A közlekedési eszközök minőségi műanyagból készültek és kellemes színekben pompáznak.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
3 980 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 398 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A Az ünnepek és a vásárlás közeledtével ajánlanánk a szülőknek és nagyszülőknek illetve a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső vásárlóknak a középsős óvodások kedvenc játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 3 éves óvodásoknak” című oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a autós játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket tavaly, a kedvelt ünnepek előtt a legtöbbször választottak ki ajándékként.

 

Kreatív játék webshopunkban „Munkagépek - Smoby Planet: Vroom 3 darabos járműszett” terméknévvel listázott autós játék oldalára leginkább ezekkel a keresőkifejezésekkel találnak rá vevőink: autós játékok, építkezős játékok, képességfejlesztő játékok, játék munkagép, játék munkagépek, játékautók, műanyagjáték, készségfejlesztő játék, építős játék. Hasonló témájú kifejezések, melyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, például a következőek lehetnek: játék autó, játék munkagépek, játék autók, játék, játékautó, építős játékok, gyermekjátékok, műanyagjátékok. A fenti termék többek között az „Életkor szerint > Játékok 1-3 éveseknek > Játék 1-3 éves kisfiúknak” kategóriában illetve a „Játékkategóriák > Játékok fiúknak” elnevezésű kategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkéket választva számtalan további, hasonló autós játék termékadatlapja között lehet válogatni. A gyerekjáték kulcsszóra kattintva például több mint 6639 különféle gyerekjáték között böngészhetnek az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.