Loopy Looper Edge - Logikai fejlesztő játék

Nincs raktáron

Ragadj meg egy Loopy Loopert és pörögj rá!

Itt az új őrület, a Loopy Looper játék lila színű, Edge nevű változata. A golyót a Loopy Looperbe kell helyezni majd elérni a legtökéletesebb sebességet, amellyel a golyó kizárólag a centrifugális erő segítségével odatapad a sínhez. Tartsd minél tovább a megfelelő sebességet, hogy a golyó sokáig keringjen. 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
2 700 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 270 Ft
Videó

Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek és a vásárlás közeledtével ajánlanánk a kedves szülőknek vagy az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső érdeklődőknek a nagycsoportos óvodások legkedveltebb játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek nyolcéves gyerekeknek” című oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a kártyajátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket a korábbi évek során, a kedvelt ünnepek előtt a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Játék webshopunkban „Loopy Looper Edge” névvel megtalálható logikai fejlesztő játék oldalára leggyakrabban a következő kifejezésekkel találnak rá látogatóink: logikai játékok, fejlesztő játékok, gyerekjátékok, fidget játékok.  A fenti logikai játék egyebek mellett a „Játékkategóriák > Logikai játékok” elnevezésű kategóriában, a „Márkák > Asmodee” nevű termékkategóriában és az ,,Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek" nevű kategóriában érhető el.