5 (1 vélemény)

Kisautó - Smoby Planet Vroom - Több féle változatban

Nincs raktáron

Aranyos, mosolygós kisautók a kisebb kezekre tervezve. Vroom Planet kisautó egy igazán menő, lekerekített élekkel, így alkalmas minden gyerkőc számára már 12 hónapos kortól.
A közlekedési eszközök minőségi műanyagból készültek és kellemes színekben pompáznak.  
A Smoby Vroom Planet kisautót több féle változatban, véletlenszerűen szállítjuk, szinte minden fajta jármű megtalálható, ami az utakon előfordul (mentő, tűzoltó, dömper, személyautó. stb.). 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
800 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 80 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek és a vásárlás közeledtével ajánlanánk figyelmébe a szülőknek vagy az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső látogatóknak a 2 éves kisgyerekek legnépszerűbb játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek 2 éveseknek” oldalon találhatóak. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a babajátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket tavaly, a kedvelt ünnepek tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékként.

 

Kreatív játék webáruházunkban „Kisautó - Smoby Planet Vroom - Több féle változatban” névvel megtalálható játék termékadatlapjára leggyakrabban ezekkel a kulcsszavakkal találnak rá látogatóink: játék, babajátékok, baba játék, játék autó, gyerekjátékok, gyermekjáték, kisautó. Hasonló témájú keresőkifejezések, amelyek szintén segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következőek lehetnek: játék , készségfejlesztő játék, dínós játék, finommotorika fejlesztő játék, képességfejlesztő játék. A fenti babajáték többek között az „Életkor szerint > Játékok 1-2-3 éveseknek” nevű kategóriában, valamint aá "Márkák > Smoby" kategória alatt található meg. A következő termékcímkékre kattintva még több, hasonló babajáték termékadatlapja tekinthető meg. A babajáték címkére kattintva példának okáért körülbelül 461 különféle gyerekjáték között válogathatnak a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.