A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A számokat ismerem – a számolást szeretem 1. – miniLük füzet

Ár:
890 Ft
Cikkszám: 955
Gyártó: LÜK
Szerezhető hűségpontok: 0
A SZÁMOKAT ISMEREM - A SZÁMOLÁST SZERETEM 1 - FELADATOK SZÁMOLÁSI NEHÉZSÉGEK LEKÜZDÉSÉRE - ELSŐ OSZTÁLYOSOK SZÁMÁRA
A füzet célja, hogy elősegítse a számfogalom kialakítását. A feladatok gyakorlása és ismétlése során az alapvető számtani műveletek megoldása egyre automatikusabbá válik. A füzet koncepciója az alapvető logikai összefüggések, a matematikai fogalmak gyakorlati felismerésére helyezi a hangsúlyt.
Füzetcsomag 1. osztályosoknak

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

A termék jelenleg nem kapható!
Kifutás dátuma:
2020-10-28

Játék bemutatása

A klasszikus miniLÜK-játék azoknak a gyerekeknek, aki már ismerik, vagy felismerik a számokat 1–12-ig, és már összetettebb gondolkodásra is képesek. Az okostáblához számtalan füzet közül lehet választani, akár koncentráció, logikus gondolkodás. anyanyelv, matematika és idegen nyelv témakörökben is.

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2019. 01. 28.
A MiniLük-öt nálunk az általános iskolában is használják. Most elsős a kislányom és karácsonyra kérte, nagyon szereti.

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „A számokat ismerem – a számolást szeretem 1. – miniLük füzet” névvel listázott gyakorlófüzet oldalára leginkább a következő kulcsszavakkal lelnek rá látogatóink: tanulójáték, gyakorló füzetek, gyakorló füzet, matekos játékok, matematikai játék, játékos matematika, oktatójáték. Hasonló típusú keresőkifejezések, amelyek még segíthetnek a legjobb foglalkoztató füzetek kiválasztásában, példának okáért a következőek lehetnek: készségfejlesztő füzetek, matekos játék, készségfejlesztő füzet, oktatójátékok, gyakorló feladatlap, játékos matek, gyakorlófüzetek. A fenti termék többek között a „Játékkategóriák > Iskola-előkészítő játék” elnevezésű termékkategóriában illetve az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek > Játék 8-9-10-11-12 éves lányoknak” elnevezésű termékkategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva számos további, hasonló gyakorlófüzet tekinthető meg. A foglalkoztató füzet címkére kattintva például több mint 611 különféle foglalkoztató füzet között böngészhetnek a gyermeküknek, unokájuknak képességfejlesztő foglalkoztató füzeteket kereső szülők vagy nagyszülők.