A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Findnix – Megfigyelésen alapuló kártyajáték

Ár:
3.870 Ft
Cikkszám: 664
Gyártó: Piatnik
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 39
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. október 28.
Findnix - megfigyelésen alapuló Piatnik kártyajáték. Minden kártyán állatok csücsülnek különböző dolgokon, háttérrel, formában. Megtalálod neked melyik kártyád illik a sorba?

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Findnix - megfigyelésen alapuló Piatnik kártyajáték. Minden kártyán állatok csücsülnek különböző dolgokon, háttérrel, formában. Megtalálod neked melyik kártyád illik a sorba?

A társasjáték 81 kártyát tartalmaz, amelyen 

-különböző állatok (pillangó, hernyó, szalamandra)

-különböző dolgokon (fatörzs, üveg, körte)

-különböző színű háttér (zöld, lila, piros)

-különböző formájú háttér (kör, négyzet, cikk-cakk) találhatóak.

Minden játékos minden körben kap 5 kártyát. Egy kártyát  felfordítunk középre és a soron következő játékos a felfordított kártyára rakhat egy olyan kártyát, amely min. 2 kritériumában megegyezik. Pl. Az asztalra kijátszott kártyán egy pillangó látható egy fatörzsön, lila karikában. A játékos kezében van egy kártya, amelyen egy hernyó található egy fatörzsön zöld karikában.

-Ha van 2 egyező kritériumú kártya kijátsszuk és jöhet a következő játékos.

-Ha 3 dologban is egyezik a kártyám még 1-t kijátszhatok

-Ha nincs megfelelő kártya a kezemben húznom kell egy újat.

A kör egészen addig tart, amíg valakinek nem fogynak el a lapjai a kezéből. Ekkor megszámolju, hogy a többieknek mennyi lap maradt összesen a kezében, és a lapjait lerakó játékos ennyi pontot kap. Kezdődhet egy új kör, újból mindenki kap 5 lapot...

A Findnix társasjátékot az nyeri;

-aki előbb összegyűjti az előre megbeszélt pontszámot, vagy

-aki több pontot tud összegyűjteni 3 kör alatt.

Gyártó Piatnik
Játékosok száma 2-6 fő
Játékosok száma 2-6 játékos
Korosztály 7 éves kortól
Jelleg Megfigyeléstfejlesztő családi társasjáték
Fejleszti megfigyelési képességet, összefüggések felismerését, figyelmet, koncentrációt, logikus gondolkodást, probléma megoldó képességet, rugalmas gondolkodást

Vélemények

5.00
2 értékelés
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2017. 01. 16.
Nagyon jó játék. Amíg kisebb a gyermek egyszerűbb szabályt találtunk ki...
| 5 / 5 csillag!
2017. 01. 03.
Még nem iskolás a gyermek,ezért átírtuk a szabályokat a nyertesről.. Nagyon jó,felnőttek számára is szórakoztató!!

Az ünnepek közeledtével ajánljuk még a kedves szülők és nagyszülők illetve a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődők szíves figyelmébe a kisiskolás gyerekek kedvenc játékait bemutató karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek karácsonyra 7 éves iskolásoknak” oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a kártyajátékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket tavaly, a karácsonyi ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Findnix – Megfigyelésen alapuló kártyajáték” terméknévvel listázott kártyajáték termékadatlapjára általában ezekkel a kulcsszavakkal lelnek rá látogatóink: megfigyelő játékok, megfigyelőkészséget fejlesztő játék, kártyajátékok, gyermekjátékok, megfigyelőkészséget fejlesztő játék, családi társasjáték, képességfejlesztő játék, játékkártya, készségfejlesztő játékok. Hasonló témájú kifejezések, melyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következőek lehetnek: játékok, megfigyelést fejlesztő játékok, kártya játékok, gyerekjátékok, játék, családi játékok, társasjáték családoknak, játékkártyák, családi játék. A fenti termék egyebek mellett a „Játékkategóriák > Iskola-előkészítő játék” elnevezésű kategóriában és a „Játékkategóriák > Társasjáték > Kártyajátékok” nevű termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló kártyajáték adatlapja között lehet böngészni. A gyerekjáték kulcsszóra kattintva pl. több mint 4842 különféle gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.