Varázsló iskola Kooperációs memóriafejlesztő djeco kártyajáték (Magic School)

Raktáron

Figyelem- memóriafejlesztő kooperációs kártyajáték a Djecotól. Dolgozz össze társaddal és Igyekezzetek minél több varázserőt megszerezni. Varázserőt akkor tudsz szerezni, ha megtalálod az összeillő kártyákat. De nem is olyan egyszerű, nézd csak lombikból van több is, no és az üst is többféle.

Játékidő: 10 perc

Ajánlott: 5 éves kortól

 

 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.03.31
3 220 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 322 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek közeledtével ajánlanánk a szülőknek és nagyszülőknek vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső érdeklődőknek a középső csoportos ovisok kedvenc játékait bemutató kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek 4 éves óvodásoknak” című oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a kártyajátékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket a korábbi évek során, ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

 

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Varázsló iskola Kooperációs memóriafejlesztő djeco kártyajáték (Magic School)” névvel megtalálható kártyajáték adatlapjára általában ezekkel a kulcsszavakkal lelnek rá látogatóink: képességfejlesztő játékok, játékkártya, kártya játék, készségfejlesztő játék, megfigyelő játékok, kártyajátékok, megfigyelést fejlesztő játékok, gyermekjáték, képességfejlesztő játék. Hasonló témájú szavak, amelyek szintén segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következők lehetnek: játékok, társasjátékok, gyerekjátékok, társasjáték, megfigyelőkészséget fejlesztő játék, gyerek társasjáték, megfigyelő játék, készségfejlesztő játékok. A fenti termék egyebek mellett a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték, fejlesztő eszközök” termékkategóriában illetve az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek” nevű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva jónéhány további, hasonló kártyajáték adatlapja között lehet böngészni. Az ovis társasjáték kulcsszóra kattintva pl. több mint 366 különböző gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.

Varazslo_iskola_Kooperacios_memoriafejleszto_Djeco_kartyajatek_Magic_School
Varázsló iskola Kooperációs memóriafejlesztő djeco kártyajáték (Magic School)
3 220 Ft