A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Varázsló iskola – Kooperációs memóriafejlesztő Djeco kártyajáték (Magic School)

Ár:
2.490 Ft
Cikkszám: 10523
Gyártó: Djeco
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 25
Szállítási díj: 1.190 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2019. november 25.

Figyelem- memóriafejlesztő kooperációs kártyajáték a Djecotól. Dolgozz össze társaddal és Igyekezzetek minél több varázserőt megszerezni. Varázserőt akkor tudsz szerezni, ha megtalálod az összeillő kártyákat. De nem is olyan egyszerű, nézd csak lombikból van több is, no és az üst is többféle.

Játékidő: 10 perc

Ajánlott: 5 éves kortól

Játékszabály letölthető itt.

 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 20.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Összefogásban az erő, ahhoz, hogy a varázsló tanoncokból Nagy Varázslók válhassanak meg kell felelni a kihívásoknak. Össze kell adni minden erőt, össze kell szedni minden tartozékot. Varázspálcákat a kézbe! Stratégia, taktika, együttműködést fejlesztő társas kártyajáték. Legfőként a közösen alkalmazott megfigyelésre és memóriára lesz szükség.

A fiatal varázsló tanoncok arról álmodnak, hogy Nagy Varázslók lesznek. Ahhoz, hogy elérjék a céljukat, legalább 10 küldetést jól kell végrehajtaniuk. Ahhoz, hogy sikerüljön a küldetés együtt kell működniük.

Egyedül is játszható kooperatív társas kártyajáték. 1-6 játékos részére.

Tartalma:

  • 32 db kártyalap
Gyártó Djeco
Játékosok száma 2-5 fő

Csatolt dokumentumok

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Karácsony előtt ajánljuk még a kedves szülők és nagyszülők vagy a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső látogatók figyelmébe az alsósok legnépszerűbb játékait összegyűjtő karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek kilencéves gyermekeknek” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a kártyajátékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket tavaly, karácsony tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Fejlesztő játék webáruházunkban „Varázsló iskola – Kooperációs memóriafejlesztő Djeco kártyajáték (Magic School)” névvel listázott kártyajáték termékadatlapjára leggyakrabban ezekkel a kulcsszavakkal lelnek rá vásárlóink: képességfejlesztő játékok, memória játékok, készségfejlesztő játék, kártyajátékok, memória játék, játék, készségfejlesztő játékok. Hasonló típusú kifejezések, melyek szintén segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, pl. a következők lehetnek: kártya játékok, memóriafejlesztő játékok, memóriát fejlesztő játékok, játékkártya, játékok, képességfejlesztő játék. A fenti kártyajáték egyebek mellett az „Intézményeknek > Figyelem, memóriafejlesztés” elnevezésű kategóriában és az „Életkor szerint” elnevezésű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló kártyajáték adatlapja tekinthető meg. A gyerekjáték kulcsszóra kattintva példának okáért több mint 4842 különböző gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.