Bang Kártyajáték

Raktáron

Üdv a vadnyugaton!
Banditák vadásznak a seriffre, a seriff a banditákra, közben a háttérben egy szerencsevadász saját tervét szövögetve fogja egyik vagy másik oldal pártját. Röpködnek a golyók....
Bújj a vadnyugati hősök egyikének bőrébe és játszd a szerepedet! A világ legkelendőbb vadnyugati játéka új, kiforrottabb formában.
Ajánlott 8 éves kortól
Részleteket lásd lent


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.03.22
6 490 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 649 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek közeledtével ajánlanánk a szülőknek és nagyszülőknek vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső érdeklődőknek az iskolások kedvenc játékait bemutató kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek 12 éveseknek” című oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a kártyajátékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket a korábbi évek során, ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

 

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Bang Kártyajáték” névvel megtalálható kártyajáték adatlapjára általában ezekkel a kulcsszavakkal lelnek rá látogatóink: képességfejlesztő játékok, fejlesztőjátékok, játékkártya, kártya játék, készségfejlesztő játék, kártyajátékok,  képességfejlesztő játék. Hasonló témájú szavak, amelyek szintén segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következők lehetnek: fejlesztő játékok,  társasjátékok,  társas, gyerekjátékok,  társasjáték, készségfejlesztő játékok. A fenti termék egyebek mellett a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték, fejlesztő eszközök” termékkategóriában illetve az „Életkor szerint > Játékok 13-14-15-16-17 éveseknek” nevű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva jónéhány további, hasonló kártyajáték adatlapja között lehet böngészni. Az ovis társasjáték kulcsszóra kattintva pl. több mint 366 különböző gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.

Bang_Kartyajatek
Bang Kártyajáték
6 490 Ft