A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Színlépegetős társasjátékom - Három kismalac – Goula

Ár:
6.100 Ft
Cikkszám: 12059
Gyártó: Goula
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 61
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. szeptember 23.
Az első kooperatív játék a legkisebbeknek.
Ez a bájos, szemet gyönyörködtető játék az ismert mesét kelti életre. A három kismalacnak haza kell jutnia, mielőtt a farkas odaér, és bemászik a kéményen. A 3D-s házikó és a többi igényesen kidolgozott összetevő magával ragadja a kicsiket. A nagy, könnyen megfogható, fából készült figurák, a színdobókocka és az egyszerű szabályok lehetővé teszik, hogy ez legyen a gyermekek első kooperatív játéka.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Tartalma:
- 1 db 5 részes játéktábla (teljes méret: 35x60 cm
- 3 db 4,5x6 cm-es fa kismalac figura
- 1 db 4,5x7 cm-es fa farkas figura
- 1 db 2,5x2,5 cm-es színdobókocka
- 1 db 10x10x12 cm-es 3D-s házikó
- 6 db 4 cm-es fa játékkorong

Ez a bájos, szemet gyönyörködtető játék az ismert mesét kelti életre. A három kismalacnak haza kell jutnia, mielőtt a farkas odaér, és bemászik a kéményen. A 3D-s házikó és a többi igényesen kidolgozott összetevő magával ragadja a kicsiket. A nagy, könnyen megfogható, fából készült figurák, a színdobókocka és az egyszerű szabályok lehetővé teszik, hogy ez legyen a gyermekek első kooperatív játéka.

Fejlesztési területek:
- szem-kéz koordináció
- finommotorika
- színfelismerés
- formafelismerés
- alaklátás
- társas készségek
A játék célja
A három kismalacnak haza kell jutnia, mielőtt a farkas odaér, és leereszkedik a kéményen.

A játék menete
Állítsuk fel a játéktáblát és a házat a helyére, és rakjuk a farkas ösvényét a ház hátsó részéhez, a lépcsők mellé. Tegyük a malacokat a start mezőkre (a nyilakra), és a farkast az ösvényéhez vezető nyílra. A 6 játékkorongot a játéktáblán lévő körökre helyezzük tetszőlegesen, a virágos oldallal felfelé. A legfiatalabb gyermek kezd, és az óramutató járásával megegyező irányban zajlik a játék. Minden kör kockadobással történik.

Mit mutat a dobókocka?
[színes pötty] Lépj egy malaccal, amelyik előtt olyan a mező színe, mint amit dobtál. Ha egyik malaccal sem léphetsz tovább, a következő játékos jön.
[fehér pötty] Lépj azzal a malaccal, amelyikkel szeretnél.
[fekete pötty] A farkas lép.
[virág] Fordíts fel egy játékkorongot: ha farkas, akkor ő halad előre egy mezőt, ha a malacok, akkor mindhárman egyszerre lépnek egy mezőt.

A ház bejárata minden ösvény utolsó mezője.
Ha a farkas ér haza hamarabb, a játéknak vége.

További játékvariáció
Legyél Te az első, aki hazaér! (2 vagy 3 játékos esetén)
Minden gyermek választ egy malacot, és megpróbál elsőként hazaérni vele. A játékosok dobnak a kockával, és a dobott színnel megegyező színű mezőre lépnek a malacukkal. Az nyer, akinek a malaca előbb ér haza. Ha a farkas ér haza előbb, a játéknak vége.


 

  
 


 

 


 

Gyártó Goula
Játékosok száma 2-4 fő
Korosztály 2-3 éves kortól 5 éves korig
Jelleg Készségfejlesztő társasjáték

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Az ünnepek előtt ajánljuk még a szülők és nagyszülők vagy az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső vásárlók szíves figyelmébe a kétéves bölcsisek legkedveltebb játékait bemutató karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek bölcsődéseknek” című oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában többek között azok a társasjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, a karácsonyi ünnepek előtt a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Kreatív játék webshopunkban „3D Első társasjátékom - Három kismalac – Goula" elnevezéssel listázott társasjáték termékadatlapjára általában a következő keresőkifejezésekkel találnak rá vásárlóink: társasjáték gyerekeknek, készségfejlesztő játékok, társasok óvodásoknak, táblajátékok, játék, gyermekjátékok, társasok, gyermekjáték. Hasonló témájú kifejezések, melyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következőek lehetnek: ovis társas, gyerekjátékok, képességfejlesztő játék, társas játék, társas óvodásoknak, társas játékok, gyerek társasjáték, táblás játék, képességfejlesztő játékok. A fenti termék egyebek mellett a „Játékkategóriák > Társasjáték > Családi társasjátékok” kategóriában illetve az „Életkor szerint > Játékok 1-2-3 éveseknek > Játék 1-2-3 éves lányoknak” nevű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva számos további, hasonló társasjáték között lehet böngészni. A gyerekjáték címkére kattintva például több mint 4842 különböző gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.