Zoo Memória társasjáték

Raktáron

Teljes a felfordulás az állatkertben! Kiszöktek a kisállatok és a nagy nézelődésben, játékban még a testvéreiket is elveszítették!

Rajtad a sor, hogy segíts nekik megtalálni egymást, hogy hazatérhessenek.

Ó jajj, az állatkerti igazgató már a kapuban van. Ő nem szereti a rendetlenséget. Siess, tereld vissza az állatokat, mielőtt odaér!

Ha minden állatot sikerült vissza terelni a helyére mielőtt az igazgató odaért, nyertél!

Illusztráció: Pásztohy Panka

 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.06.06
5 490 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 549 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek közeledtével ajánlanánk figyelmébe a nagyszülőknek és szülőknek illetve a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső látogatóknak a kisiskolás gyerekek legkedveltebb játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek ünnepekra 8 éveseknek” című oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában többek között azok a társasjátékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket tavaly, a kedvelt ünnepek tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

 

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Zoo Memória társasjáték” terméknévvel listázott társasjáték adatlapjára leginkább ezekkel a kulcsszavakkal találnak rá látogatóink: készségfejlesztő játékok, képességfejlesztő játék, gyermekjátékok, ovis társas, társasok, gyermekjáték, társas játék, társasok óvodásoknak. Hasonló típusú kifejezések, melyek még segítségre lehetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következőek lehetnek: képességfejlesztő játékok, társas óvodásoknak, társasjátékok, ovis társasok, játék, óvodás társasjátékok, játékok, gyerekjátékok. A fenti társasjáték egyebek mellett a „Karácsonyi ajándékötletek > Karácsonyi ajándék ötletek óvodásoknak” elnevezésű kategóriában és az „Intézményeknek ” nevű termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló társasjáték adatlapja tekinthető meg. Az ovis társasjáték címkére kattintva példának okáért több mint 366 különböző gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.

Zoo_Memoria_tarsasjatek
Zoo Memória társasjáték
5 490 Ft