Egyensúlyozó Krokodil fa játék - Globo

Nincs raktáron

Dobj a dobókockával, és amilyen színt dobtál, olyan színű rudat kell az egyensúlyozó játékra tenned.
Az egyensúlyozó két oldalára úgy kell elhelyezned a fából készült, különböző méretű színes rudakat, hogy egyensúlyban legyenek. 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
4 020 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 402 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek előtt ajánljuk még a kedves szülők és nagyszülők vagy az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső látogatók szíves figyelmébe az óvodások legnépszerűbb játékait bemutató kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 3 éves óvodásoknak” című oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon többek között azok a ügyességi játékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket a korábbi évek során, ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

 

Kreatív játék webshopunkban „Egyensúlyozó Krokodil fa játék - Globo” névvel megtalálható ügyességi játék termékadatlapjára leggyakrabban a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá látogatóink: készségfejlesztő játék, gyerekjátékok, ügyességi játékok, egyensúlyozós játékok, játék, finommotoros játék, egyensúlyozós játék. Hasonló típusú szavak, amelyek még segíthetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következőek lehetnek: egyensúlyozó eszközök, egyensúlyozó játékok, finommotoros játékok, gyermekjáték, játékok, egyensúlyozó eszköz. A fenti ügyességi játék többek között a „Márkák > Globo” elnevezésű kategóriában és a „Játékkategóriák > Kedvelt ajándékötletek” nevű termékkategóriában található meg. A következő termékcímkékre kattintva még több, hasonló ügyességi játék adatlapja tekinthető meg. A gyerekjáték kulcsszóra kattintva példának okáért több mint 6639 különböző gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.