A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Titkos szavak - Kooperatív társasjáték

Ár:
6.790 Ft
Cikkszám: 12612
Gyártó: Gém
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 68
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. szeptember 23.

A Titkos szavak egy kooperatív betűjáték.
Csapatként kell együttműködjetek benne, csak hogy minél több saját betűt találjatok ki.
Vajon eszedbe jut a legjobb kulcsszó, és utána kitalálod-e a te betűdet az ő kulcsszavukból?
Ha összefogtok, jut mindenkinek elég betű ahhoz, hogy a végén kitalálja a saját titkos szavát! Alaposan gondoljátok végig, mert a játék nem tart örökké.

Ide kattintva többet olvashat a játékról.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Egy betű mind felett!

Képzeld el, hogy van egy ötbetűs szavad, amit nem ismersz, és ráadásul abból az 5-ből egyszerre mindig csak egyről kapsz információt. Valamilyet. Ha nincs szerencséd, nem egyértelműt… Képzeld el, hogy az öt betű(kártya) előtted fekszik, összekavart sorrendben (tehát hiába találod ki őket egyesével, az első 3 betű alapján meg sem tudod próbálni, hogy folytatod a szót).
Képzeld hozzá, hogy a játékostársaidnak is egy-egy betűje látszik a saját titkos szavukból. És most próbáljatok megy szavakat képezni a látott betűkkel ÚGY, hogy az, akinek a betűjét használod, egyértelműen tudja, mi az a betű, amit ő nem lát, de az elhangzott szó részét képezi.
Pardon, dehogy hangzik el… Az a játékos, akinek a segítségét a többiek elfogadják, szép színes virágzsetonokat helyez el a kártyák előtt. A virágzsetonokon számok vannak, innen tudják a játékosok, a saját, előttük ismeretlen betűjük hányadik a szóban. Persze ez még nem elég, hiszen könnyen belefuthatunk abba a helyzetbe, hogy a segítség nem elég precíz – és akkor morfondírozhatunk, hogy a TE?ER-ben a mi betűnk P, K vagy H? 


 

Fejleszti logikus gondolkodást
Gyártó Gém
Játékidő ~45 perc
Játékosok száma 2-6 fő
Jelleg Kooperációs játék
Játékosok száma 3-6 játékos
Jelleg beszédkészséget fejlesztő parti játék
Fejleszti beszédkészséget, szókincset, szövegalkotást, koncentrációt, figyelmet, verbális kommunikációt, összefüggések felismerését,kreativitást, empátiát, absztrakt gondolkodást,

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A karácsonyi ünnepek előtt ajánljuk még a kedves nagyszülők és szülők illetve az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső látogatók szíves figyelmébe a felnőttek és tinédzserek kedvenc játékait összegyűjtő karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek karácsonyra felnőtteknek és kamaszoknak” oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a társasjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket a korábbi évek során, a karácsonyi ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Asmodee Dixit 2 - Kalandok kártya” névvel megtalálható társasjáték termékadatlapjára jellemzően ezekkel a keresőkifejezésekkel lelnek rá vevőink: családi játékok, beszédfejlesztő játékok, gyerekjátékok, társas játékok, családi társasjátékok, társasjáték családoknak, gyermekjáték, beszédfejlesztő játék, képességfejlesztő játék. Hasonló típusú kifejezések, amelyek még segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következők lehetnek: játékok, családi játék, játék, képességfejlesztő játékok, társas játék, beszédkészséget fejlesztő játékok, társasok, társasjátékok családoknak. A fenti termék egyebek mellett a „Játékkategóriák > Társasjáték > Családi társasjátékok” kategóriában és az „Intézményeknek > Érzelmi intelligencia fejlesztés” elnevezésű termékkategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló társasjáték tekinthető meg. A társasjáték címkére kattintva pl. körülbelül 701 különböző gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.